The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-МанчестерСити-21.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς 

Η Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ διοργανώνει συναντήσεις ανώτατου επιπέδου σε εβδομαδιαία βάση. Αυτές περιλαμβάνουν την αναμέτρηση μεταξύ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά πόσο ρεαλιστικές είναι οι πιθανότητες των «κανονιέρηδων» να αντισταθούν στους «πολίτες»;

Η Άρσεναλ συνεχίζει να κρέμεται στη μέση της κατάταξης

Οι «κανονιέρηδες» μεσοβδόμαδα, την Πέμπτη, στη Ρώμη διεξήγαγε μονομαχία στο πλαίσιο του Europa League εναντίον της Μπενφίκα της Λισαβόνας, σύμφωνα με το σχέδιο, η συνάντηση δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί λόγω περιορισμών του κοροναϊού. Έτσι ο Μικέλ Αρτέτα και η ομάδα του θα παίξουν το τελευταίο μέρος της σεζόν, μοιράζοντας την προσοχή μεταξύ 2 τουρνουά. Είναι παράλογο να θυσιάσουν το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, γιατί η νίκη στο Europa League θα προσφέρει όχι μόνο ένα τρόπαιο, αλλά και πρόκριση στο Champions League. Δεδομένου ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει πιθανότητα να ανέβουν στην κορυφή-4 μέσω της Πρέμιερ Λιγκ, θα ήταν λογικό να θεωρήσουν τους διεθνείς αγώνες ως προτεραιότητα. Στο πρωτάθλημα, ακόμη και μετά το 4-2 με την Λιντς, οι νίκες και οι ήττες μοιράζονται ίσα, από 10.

Η Μάντσεστερ Σίτι σχεδόν ανέκτησε τον τίτλο

Οι «πολίτες» βυθίστηκαν την περασμένη σεζόν, καθώς και φέτος είχαν μια εξαιρετικά μέτρια αρχή. Ο Γκραντ έχει πέσει ακόμη και στο χαμηλότερο μέρος της κατάταξης, και, όπως παραδέχθηκε ο Γκουαρντιόλα, τότε αμφέβαλε ότι θα μπορούσε να πάρει την τελική θέση στην κορυφή-4 θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Και τώρα, έχοντας σημειώσει ένα εντυπωσιακό σερί νικών (12 στη σειρά), οι περισσότερες από τις οποίες είναι «στεγνές», οι παίκτες του όχι μόνο ηγήθηκαν της κατάταξης, αλλά ξέφυγαν για 10 βαθμούς από το ζευγάρι πλησιέστερων διωκτών. Παράλληλα, ο σύλλογος συνεχίζει να αγωνίζεται και για τα δύο Αγγλικά Κύπελλα (στο Λιγκ Καπ, έχοντας ήδη φτάσει στον τελικό) και, από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει στα πλέι-οφ του Champions League. Φαίνεται ότι τώρα, μετά από τόσα χρόνια ατυχημάτων για τη Μάντσεστερ Σίτι και προσωπικά για τον Καταλανό σε αυτό το τουρνουά, ο αγώνας για τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ θα είναι ο κύριος στόχος για την άνοιξη. Ίσως ήδη λαμβάνοντας υπόψη το επερχόμενο ταξίδι στην Γλάντμπαχ, ο Πεπ θα χρησιμοποιήσει την πειραματική σύνθεση στο Λονδίνο.

Προηγούμενοι αγώνες

Ο Αρτέτα εξέπληξε ευχάριστα αυτό το καλοκαίρι όταν, χάρη στο διπλό του Aubameyang, η Άρσεναλ του νίκησε τη Μάντσεστερ Σίτι στον ημιτελικό του κυπέλλου. Αλλά μετά από αυτό υπήρχαν ήδη 1:0 στην Πρέμιερ Λιγκ και 4:1 στο Λιγκ Καπ υπέρ των «πολιτών».

Πρόβλεψη

Αυτή τη στιγμή η Σίτι βρίσκεται σε καλή κίνηση, και οι «κανονιέρηδες», οι οποίοι έχουν ανεβάσει ρυθμούς το χειμώνα, δεν είναι απλά αντίπαλοι για αυτούς. Συνιστούμε το στοίχημα στον ηγέτη της Πρέμιερ Λιγκ με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *