The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-Everton-03.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο Έμιρεϊτς, Λονδίνο

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πλησιέστερο Σάββατο πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια θα διεξαχθούν στην Ευρώπη, ένα από τα οποία θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Άρσεναλ Λονδίνου και της ομάδας Έβερτον του Λίβερπουλ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα να παίξουν στην έδρα τους, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα «ζαχαρωτά» μετά από μια σειρά αποτυχιών συνήρθαν, έδειξαν τα περασμένα μεσοβδόμαδα καλό ποδόσφαιρο και ήταν σε θέση να νικήσουν τον ανταγωνιστή, σκοράροντας δύο στόχος.

Εντός έδρας Αρσεναλ

Η Άρσεναλ είναι πολύ καλή στο Στάδιο Έμιρεϊτς, αλλά πολύ κακή εντός έδρας. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια οι «κανονιέρηδες» σημείωσαν δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Νίκες καταγράφηκαν στα εντός έδρας παιχνίδια κατά της Τσέλσι στο Λιγκ Καπ και της Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Ήττες σημειώθηκαν από την Μπόρνμουθ και Σουόνσι, ισοπαλία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» εναντίον των «αριστοκρατών».

Συνήλθανε

Η Έβερτον επιτέλους κέρδισε. Την περασμένη Τετάρτη εντός έδρας τους τα  «ζαχαρωτά» ήταν ισχυρότερα από τη Λέστερ, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 2:1, και το διπλό είναι στο λογαριασμό του νεοφερμένου της ομάδας του Σαμ Αλαρντάις – Θίο Γουόλκοτ. Πριν από αυτή τη νίκη η Έβερτον έπαιξε ισοπαλία με την Γουέστ Μπρομ, έχασε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τότεναμ. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Έβερτον βρίσκεται στην ένατη θέση, έχει στο ενεργητικό της 31 βαθμούς, που είναι τέσσερις μονάδες λιγότερο από την Μπέρνλεϊ, η οποία βρίσκεται στην έβδομη θέση στο κατάταξη.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ παίζει πολύ καλά εντός έδρας, αλλά αυτή η ομάδα έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, τα οποία σίγουρα θα εμποδίσουν τους «ερυθρόλευκους» το πλησιέστερο Σάββατο να αφήσουν το πεδίο χωρίς γκολ στο δίχτυο τους. Η Έβερτον δεν είναι το βάθος, αυτή η ομάδα έχει την ευκαιρία πρόκρισης στη ζώνη των ευρωπαϊκών διαγωνισμών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Έβερτον θα σκοράρει  με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *