The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγιαξ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аякс-Ливерпуль-26.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – Αγωνιστική 5/6

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Άμστερνταμ Αρένα

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας μια πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ Άγιαξ και Λίβερπουλ, οι αντίπαλοι θα αναμετρηθούν στον πέμπτο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η Άγιαξ είναι σχεδόν εκτός Champions League

Ο ολλανδικός μεγιστάνας βρέθηκε σε έναν δυνατό όμιλο, αν και θ αμπορούσε να αγωνιστεί για τα πλέι οφ. Κάπου η Άγιαξ στάθηκε άτυχη με το γεγονός ότι η Νάπολι βρίσκεται σε τρελή κατάσταση, από την οποία η ομάδα του Άμστερνταμ έχασε και τις δύο συναντήσεις. Πλέον ο σύλλογος είναι τρίτος στον όμιλο, 6 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση, οπότε με μεγάλη πιθανότητα δεν θα δούμε την Άγιαξ στα πλέι οφ. Το πιθανότερο είναι ότι ο σύλλογος θα παραμείνει στη θέση του. Στο πρωτάθλημα η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση με προβάδισμα 4 βαθμών έναντι της PSV και της Φέγενορντ. Τέσσερις παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα στην επερχόμενη μάχη.

Η Λίβερπουλ αναζητάει σταθερότητα

Αυτή η σεζόν για τη Λίβερπουλ αποδεικνύεται δύσκολη και άνιση, η ομάδα καταφέρνει να νικήσει τη Μάνσιτι στην Πρέμιερ Λιγκ και στη συνέχεια να χάσει από έναν από τους αουτσάιντερ Νότιγχαμ Φόρεστ. Ακριβώς λόγω της έλλειψης σταθερότητας οι Reds δεν παλεύουν για υψηλές θέσεις στην εγχώρια αρένα, καταλαμβάνοντας μόλις την όγδοη θέση, 5 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Στο Champions League οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είναι δεύτεροι στον όμιλό τους, για να φτάσουν στα πλέι οφ αρκεί να κερδίσουν βαθμό σε δύο συναντήσεις. Θα είναι δύσκολο να παλέψουν για την πρώτη θέση στην τετράδα, γιατί η διαφορά από τους Ναπολιτάνους είναι 3 βαθμοί, και στο πρώτο παιχνίδι η Λίβερπουλ έχασε από τον ανταγωνιστή εκτός έδρας με 1:4. Ο σύλλογος είχε αμέσως 8 απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στη μάχη του πρώτου γύρου στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ είχε ένα τεράστιο πλεονέκτημα, διαφορά τερμάτων ήταν 24-3 υπέρ των παικτών του Μερσεϊσάιντ. Τέτοια πίεση οφειλόταν στο γεγονός ότι η Λίβερπουλ πέτυχε το νικητήριο γκολ μόλις στο 89ο λεπτό, στο τέλος 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Πρόβλεψη

Αν και οι φιλοξενούμενοι δεν χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε κόστος, θεωρούνται φαβορί, αλλά η Άγιαξ θα πρέπει να χρεωθεί με τρεις βαθμούς, ο μόνος τρόπος που ο σύλλογος θα διατηρήσει τις θεωρητικές πιθανότητες για τα πλέι οφ. Δεδομένου ότι στις ομάδες αρέσει να παίζουν στην επίθεση, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι αντίπαλοι θα επαναφέρουν μια νωχελική ισοπαλία, περιμένουμε έναν θεαματικό αγώνα. Προτείνουμε το στοίχημα στο over 3 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *