The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φράιμπουργκ εναντίον Λεβερκούζεν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Фрайбург-Байер-29.05b

Μπουντεσλίγκα

Schwarzwald-Stadion (Φράιμπουργκ)

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο 29ος γύρος της γερμανικής Μπουντεσλίγκα ξεκινά στις 29 Μαΐου με τον αγώνα Φράιμπουργκ εναντίον Λεβερκούζεν. Για ποιον θα είναι επιτυχής η μαγεία των αριθμών; Προτείνουμε τη δική μας έκδοση του στοιχήματος για τον επερχόμενο αγώνα.

Άτυχη Φράιμπουργκ

Μετά την καραντίνα η Φράιμπουργκ είναι θανατηφόρα άτυχη. Στις δύο πρώτες συναντήσεις η ομάδα σημείωσε γκολ στο τέλος, γεγονός που άλλαξε το αποτέλεσμα, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ακυρώθηκαν μετά την επανάληψη του βίντεο. Η ομάδα ήταν άτυχη και στον τρίτο αγώνα, η ομάδα η Φράιμπουργκ είχε προβάδισμα 3:1 εκτός έδρας με την Άιντραχτ, αλλά δεν κράτησε το πλεονέκτημα στο τέλος, παίζοντας ως αποτέλεσμα 3:3. Τώρα η ομάδα καταλαμβάνει την όγδοη θέση στην κατάταξη, διεκδικώντας τη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, η διαφορά από την οποία έχει αυξηθεί έως 4 βαθμούς. Αν και η έβδομη θέση είναι πιθανό θα είναι του Euro Cup, θέλει μόνο ένα βαθμό μέχρι αυτή.

Θεαματική Λεβερκούζεν

Οι φαρμακοποιοί έτρεξαν μπροστά πολύ ωραία μετά την επανεκκίνηση του γερμανικού πρωταθλήματος, έχοντας κερδίσει δύο εκτός έδρας νίκες επί της Βέρντερ Βρέμης – 4:1 και της Γκλάντμπαχ – 3:1. Αλλά στο τελευταίο παιχνίδι οι κερκίδες της δεν βοήθησαν την Λεβερκούζεν να νικήσει την Βόλφσμπουργκ – 1:4. Μετά από αυτήν την αποτυχία η ομάδα άφησε το κουαρτέτο των πιο δυνατών. Η Λεβερκούζεν είναι πίσω από την τέταρτη Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ μόνο όσον αφορά τη διαφορά γκολ, και θέλει μόνο δύο βαθμούς μέχρι την τρίτη θέση. Η ομάδα παίζει πολύ θεαματικό ποδόσφαιρο, ακόμα και χάνει όμορφα, είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε μια τέτοια Λεβερκούζεν.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν ασυνήθιστη στατιστική των προσωπικών αναμετρήσεων ως για την Μπουντεσλίγκα. Τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες έληξαν με ισοπαλία και σε καμία περίπτωση δεν σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Η Λεβερκούζεν είχε ένα τεράστιο πλεονέκτημα στον αγώνα του πρώτου γύρου, αλλά ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 1:1.

Πρόβλεψη

Κάθε ομάδα έχει κίνητρα για τουρνουά, αλλά στο παιχνίδι οι φαρμακοποιοί φαίνονται καλύτεροι. Η Φράιμπουργκ δεν θα βοηθηθεί από το γήπεδό της, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι γηπεδούχοι άρχισαν να κερδίζουν λιγότερα με κενές κερκίδες, και οι αυριανοί αντίπαλοι βρίσκονται σε ίσες συνθήκες. Προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη της Λεβερκούζεν, ακόμη και παρά το τελευταίο φιάσκο, οι παίκτες της Λεβερκούζεν φαίνονται πολύ καλοί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Λεβερκούζεν με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *