The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φούλαμ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фулхэм-Ливерпуль-13.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κρέιβεν Κότατζ

Η Λίβερπουλ κατάφερε επιτέλους να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν. Και τώρα προσπαθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Το επόμενο βήμα μπορεί να γίνει στην πρωτεύουσα: την Κυριακή οι παίκτες του Κλοπ θα παίξουν εναντίον της Φούλαμ. Θα μπορέσουν οι «κόκκινοι» να κερδίσουν στην έδρα του νεοφερμένου;

Η Φούλαμ αγωνίζεται να επιβιώσει αυτή τη σεζόν

«The Cottagers» τον τελευταίο καιρό, αν και ανέβουν στην Πρέμιερ Λιγκ, για τον ελάχιστο δυνατό διάστημα. Μία σεζόν στην ελίτ και επέστρεφαν στο Τσάμπιονσιπ. Τώρα τα αποτελέσματα επίσης δεν είναι θετικά. Σε 11 αγώνες που παίχτηκαν, σημειώθηκαν ήδη 8 ήττες. Ωστόσο, οι παίκτες του Scott Parker καταφέρνουν μερικές φορές να κερδίσουν, γεγονός που τους επιτρέπει να παραμείνουν στο χείλος της ζώνης υποβιβασμού. «The Cottagers» δεν έχουν στο ενεργητικό τους μόνο τους βαθμούς που κέρδισαν με τους ανταγωνιστές (ισοπαλία με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και νίκη επί της Γουέστ Μπρομ), αλλά και το εντυπωσιακό 2:1 στην έδρα της  Λέστερ. Μετά από αυτό, ωστόσο, ακολούθησαν 0:2, αλλά πριν από μια εβδομάδα ο νεοφερμένος έπαιξε με τη Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της.

Η Λίβερπουλ μάχεται με τραυματισμούς και, φαίνεται, με το σύστημα VAR

Οι παίκτες του Μέρσεϊσάιντ λόγω της χρήσης επαναλήψεων βίντεο την Τετάρτη υπέστησαν άλλη μια απώλεια. Με τη βοήθεια βοηθού πίσω στην οθόνη πρώτα ο διαιτητής έβαλε πέναλτι στο τέρμα του Kelleher και μετά το γκολ του Minamino δεν μετρήθηκε. Ο Γιούργκεν είπε κιόλας ότι τώρα δεν θα υποστηρίζει, πιθανότατα, την εισαγωγή αυτής της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο. Προσθέστε σε αυτό ένα κύμα τραυματισμών, τώρα, εκτός από τους Gomez και Φίρχιλ φαν Ντάικ, δεν θα παίξουν οι Άλισον, Μίλβερ, Τιάγκο, Σακίρι , Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν. Όμως, με  όλα τα προβλήματα, η Λίβερπουλ κέρδισε όχι τον ευκολότερο όμιλο του Champions League και μέχρι στιγμής μοιράζεται την ηγεσία με την Τότεναμ. Η εναλλαξιμότητα των παικτών βοηθά, καλός πάγκος (πολύ ωραία ξεκινά ο Ντιόγκο Ζότα) και οι νέοι που αρπάζουν στις ευκαιρίες και δείχνουν το κατάλληλο επίπεδο.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λίβερπουλ δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον Φούλαμ τελευταία: έχει 6 νίκες στη σειρά. Βέβαια δεν ήταν όλες εύκολες: στο πρωτάθλημα 2018/19 ήταν 2:0 και 2:1.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ δείχνει την ικανότητα να αντιμετωπίζει τις συνθήκες, ενώ η Φούλαμ δεν εντυπωσιάζει με την οργάνωση του παιχνιδιού. Είναι απίθανο οι γηπεδούχοι να συγκρατήσουν το Salah και την παρέα του. Στοιχηματίζουμε  στους φιλοξενούμενους με χάντικαπ 1,5 (απόδοση 1,93).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *