The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φούλαμ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фулхэм-Ливерпуль-06.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022, 2:30 μ.μ.

Κρέιβεν Κότατζ

Η Αγγλία ήταν από τις πρώτες που βγήκαν από ποδοσφαιρικές διακοπές. Πριν από μια εβδομάδα ξεκίνησε μια νέα σεζόν στο Τσάμπιονσιπ και το περασμένο Σάββατο έπαιξαν το Σούπερ Καπ της χώρας στο Λέστερ. Η θριαμβεύτρια αυτού του αγώνα-τουρνουά, Λίβερπουλ, πρόκειται να επισκεφτεί τη Φούλαμ στο πλαίσιο του 1ου γύρου της Premier League. Τι μπορεί να αντιτάξει ένας νεοφερμένος στη μηχανή του Κλοπ; Το αναλυτικό τμήμα του site έχει αναπτύξει πρόβλεψη για τον αγώνα της 6ης Αυγούστου 2022.

Η Φούλαμ ανεβοκατεβαίνει τα τελευταία χρόνια

Οι «Cottagers» επέστρεψαν στην Premier League το 2018 και αμέσως υποβιβάστηκαν. Μετά από αυτό, εναλλάσσουν αυστηρά εμφανίσεις στα 2 κύριες βρετανικές κατηγορίες. Την περασμένη σεζόν, ήδη υπό τον Μάρκο Σίλβα, μπόρεσε για άλλη μια φορά να δείξουμε κυριαρχία σε επίπεδο του Τσάμπιονσιπ χωρίς προβλήματα. Για να ξεκινήσουν από ένα υψηλότερο επίπεδο, ο Πορτογάλος έλαβε ωραία ενίσχυση από τον ιδιοκτήτη του έργου, Shahid Khan. Από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ δανείστηκε ο Manor Solomon, αγοραστήκαν ο Joao Pailinha από τη Σπόρτινγκ, καθώς και οι Andreas Pereira και Mbabu. Είναι όμως αυτό αρκετό για να είναι ανταγωνιστικοί σε επίπεδο της Premier League;

Η Λίβερπουλ θα πάει στο παιχνίδι με καλή διάθεση

Η Λίβερπουλ θα έχει καλή διάθεση πριν το παιχνίδι

Η Λίβερπουλ έπαιξε στο Σούπερ Καπ το περασμένο Σάββατο. Όπως εύστοχα τόνισε ο Κλοπ, αυτό το τουρνουά λέγεται σημαντικό μόνο αν κερδηθεί. Και τελικά, ο Jurgen πέτυχε, για πρώτη φορά κατέκτησε αυτό το βραβείο, νικώντας κιόλας τον βασικό τους αντίπαλο, τον Πεπ Γκουαρδιόλα της Μάντσεστερ Σίτι. Δεν απογοήτευσε ο Άντριαν, ο οποίος λόγω τραυματισμών των Άλισον και Κέλεχερ επέστρεψε στη βάση (αν και αυτή τη στιγμή με γκολ δεν έπαιξε με τον καλύτερο τρόπο). Ο Darwin Nunez, ο οποίος έγινε δεκτός μάλλον ψύχραιμα από τους οπαδούς, έκανε ένα ντεμπούτο που μπορεί κανείς μόνο να ονειρευτεί: πρώτα κέρδισε πέναλτι, από το οποίο σημείωσαν το νικητήριο γκολ, μετά ο ίδιος σημείωσε ένα γκολ. Ίσως αυτό είναι ένα σημάδι ότι ο νεοφερμένος Ουρουγουανός αξίζει τη θέση στη βάση στον πρώτο γύρο; Επιπλέον, ο αντίπαλος προφανώς θα προσπαθήσει να κλειστεί στην άμυνα και να διατηρήσει το τέρμα του ανέπαφο όσο μπορεί, και είναι σημαντικό να μπορεί να παλέψει με τους αμυντικούς στην ξένη περιοχή του πέναλτι.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Φούλαμ έπαιξε για τελευταία φορά στην Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2020/2021. Αποκλείστηκε, όπως και σε προηγούμενες προσπάθειες, αλλά με τη Λίβερπουλ, πρωταθλήτρια εκείνη τη σεζόν, πέτυχε 4 βαθμούς στους 6 δυνατούς.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ, φυσικά, θα είναι το φαβορί. Αλλά για να το αποδείξετε αυτό, πρέπει να σπάσει την άμυνα του αντιπάλου, κάτι με το οποίο μπορεί να έχει προβλήματα. Περιμένουμε «under 3,5 γκολ» (απόδοση 1,65).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *