The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-ManchesterUnited-31.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 25ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο για τον επερχόμενο αγώνα, αγωνίζονται για την πρόκριση στο TOP-4. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της ομάδας του Λονδίνου που παίζει πολύ καλά στο «Γουέμπλεϊ», αλλά αξίζει να δώσουμε προσοχή στα εκτός έδρας στατιστικά των Μανκούνιων, η ομάδα του Μουρίνιο έχει γίνει πιο δυνατή με την αγορά του Sanchez.

Στην πέμπτη θέση

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Τότεναμ κατάφερε να κερδίσει δύο φορές με τρείς ισοπαλίες. Οι νίκες καταγράφηκαν επί Γουίμπλετον και Έβερτον, οι ισοπαλίες σημειώθηκαν στις συναντήσεις με την Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον, Νοτς Κάουντι. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τότεναμ μετά από 24 γύρους είναι στην πέμπτη θέση, έχει 45 βαθμούς στο ενεργητικό.

Δεύτεροι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και η Τότεναμ, έπαιξε στην τρέχουσα σεζόν στην αγγλική ελίτ 24 αγώνες, αλλά κατάφερε να κερδίσει 53 βαθμούς. Οι Μανκούνιοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση, χάνοντας 12 βαθμούς από την κορυφαία Μάντσεστερ Σίτι. Η τρέχουσα φόρμα της ομάδας από το Μάντσεστερ είναι εξαιρετική, στα τελευταία πέντε παιχνίδια υπάρχουν μόνο νίκες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχασε ούτε ένα γκολ στην πύλη της. Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι “διάβολοι” εκτός έδρας στο Κύπελλο Αγγλίας ήταν πιο ισχυροί από την ομάδα του Γέοβιλ Τάουν.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ παίζει αρκετά καλά εντός έδρας, αλλά με δεδομένη την τρέχουσα εξαιρετική φόρμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην επερχόμενη συνάντηση το στοίχημα στους φιλοξενούμενους φαίνεται τέλειο. Επίσης, αξίζει να στραφεί η προσοχή στα εκτός έδρας στατιστικά των Μανκούνιων: σε 12 παιχνίδια εκτός έδρας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κερδίσει επτά φορές, σημειώθηκαν 22 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα χάσει με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *