The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΤΣΣΚ Μόσχας εναντίον Ρουμπίν Καζάν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ЦСКА-Рубин-22.08b

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

VEB Arena, Μόσχα

Στις 22 Αυγούστου, στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του πρωταθλήματος Ρωσίας, θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρουμπίν Καζάν.

Η ΤΣΣΚ θα προσπαθήσει να αποκατασταθεί για την προηγούμενη σεζόν

Η ΤΣΣΚ βρισκόταν στην πρώτη πεντάδα περασμένη σεζόν, η κατέληξε στην τέταρτη θέση, η οποία δεν αντιστοιχεί στις φιλοδοξίες του συλλόγου. Η ομάδα έπαιξε επίσης ανεπιτυχώς στο Europa League, έχοντας αποτύχει να ξεπεράσει ακόμη και τη φάση των ομίλων, όχι με τους ισχυρότερους αντιπάλους. Η σεζόν για τους παίκτες του Viktor Goncharenko ξεκίνησε με απλούς αντιπάλους Χίμκι και Ταμπόβ, οι πρώτοι νικήθηκαν 2:0, ενώ οι τελευταίοι 2:1. Η πρώτη σοβαρή εξέταση ήταν στον τρίτο γύρο, όταν οι Μοσχοβίτες έπαιξαν εκτός έδρας εναντίον της Ζενίτ. Η ΤΣΣΚΑ φαινόταν καλή, αλλά έχασε 2:1. Μετά από τρία παιχνίδια «η ομάδα του στρατού» είναι πέμπτη, τρεις βαθμούς πίσω από τον ηγέτη του πρωταθλήματος.

Από Ρουμπίν περίμεναν περισσότερα

Αφού την περασμένη σεζόν ο Λεονίντ Σλούτσκι βελτίωσε το παιχνίδι στην Ρουμπίν Καζάν, σε αυτό το πρωτάθλημα η ομάδα θεωρήθηκε πιθανή απειλή. Μέχρι στιγμής η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, κερδίζοντας μόνο έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια. Η εντός έδρας ήττα από τη Λοκομοτίβ 0:2 και εκτός έδρας από Σότσι 2:3, καθώς και εντός έδρας ισοπαλία με Ουράλ. Ο σύλλογος μοιράζεται την τελευταία θέση στην κατάταξη, αν και τρεις ακόμη ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς. Ιδιαίτερα απογοητευτική είναι η ήττα από τη Σότσι, καθώς η ομάδα του Καζάν είχε προβάδισμα, αλλά έχασε γκολ στο 86ο και 90 + 2 λεπτά.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις προσωπικές αντιπαραθέσεις το πλεονέκτημα είναι από την πλευρά της «στρατιωτικής ομάδας». Ρουμπίν Καζάν δεν μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο για πέντε συνεχόμενους αγώνες. Την περασμένη σεζόν οι Μοσχοβίτες νίκησαν την Kazan 1:0 εκτός έδρας και έπαιξαν 1:1 εντός έδρας, χάνοντας δύο σημαντικούς βαθμούς στη μάχη για την τρίτη θέση.

Πρόβλεψη

Το κύριο πράγμα για το οποίο θα μιλήσουν είναι η αναμέτρηση μεταξύ του Λεονίντ Σλούτσκι και του πρώην συλλόγου του. Στον πρώτο αγώνα τους εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι παίκτες του Σλούτσκι επέζησαν την περασμένη σεζόν, παίζοντας ισοπαλία. Τώρα οι Μοσχοβίτες είναι και πάλι φαβορί, και η Ρουμπίν είναι σε κακή φόρμα. Δεν θα είναι θεαματικός αγώνας, όλα μπορούν να αποφασιστούν με ένα γκολ. Πιστεύουμε ότι εδώ πρέπει να ποντάρουμε σε ξεκάθαρη νίκη της ΤΣΣΚ, ως εφεδρική επιλογή, μπορούμε να εξετάσουμε το “under”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της ΤΣΣΚ Μόσχας με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *