The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσεχίας εναντίον Βέλγιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Чехия-Бельгия-27.03b

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Έντεν Αρένα

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Τσεχία – Βέλγιο, οι οποίες θα παίξουν μεταξύ τους στις 27 Μαρτίου, στο πλαίσιο των προκριματικών Παγκόσμιου Κυπέλλου 2022. Ποιος θα βγει νικητής από αυτή τη μάχη;

Δυνατοί Τσέχοι

Η εθνική Τσεχίας προσπαθεί σταδιακά να επιστρέψει μεταξύ των ισχυρότερων ομάδων στον κόσμο. Στα προκριματικά για το Euro 2021 κατάφεραν να πάρουν τη δεύτερη θέση στον όμιλο, χάνοντας μόνο από την Αγγλία, το οποίο τους επέτρεψε να μπει στο τελικό μέρος του τουρνουά. Οι Τσέχοι έπαιξαν τον πρώτο τους αγώνα σε αυτά τα προκριματικά ενάντια στην Εσθονία και κέρδισαν μια θεαματική νίκη με σκορ 6:2. Το χατ τρικ καταγράφηκε από τον μεσαίο της Γουέστ Χαμ Τόμας Σούτσεκ, ο οποίος σημειώνει πολλά και στο σύλλογο. Θα είναι δύσκολο να αγωνιστούν για την πρώτη θέση, η εθνική ομάδα της Ουαλίας θα είναι ο κύριος ανταγωνιστής για τη δεύτερη θέση.

Ανελέητοι Βέλγοι

Η εθνική ομάδα του Βελγίου ξεκίνησε με μια προβλεπόμενη νίκη επί της δύσκολης Ουαλίας. Λαμβάνοντας υπόψη την πολύ ισχυρή σύνθεση, οι Βέλγοι θεωρούνται σωστά μια από τις ισχυρότερες και πιο θεαματικές ομάδες στον κόσμο. Με όλο τον σεβασμό στους αντιπάλους, οι παίκτες πρέπει να κερδίσουν με σιγουριά το γκρουπ τους. Υπάρχουν μόνο δύο σοβαροί ανταγωνιστές, ενώ η Λευκορωσία και η Εσθονία είναι απίθανο να δείξουν σοβαρή αντίσταση. Η ομάδα σίγουρα θα προσπαθήσει να εγγυηθεί τη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 εκ των προτέρων. Η απουσία του Eden Azar δεν είναι καν αισθητή, υπάρχουν ο De Bruyne, ο Lukaku, ο Mertens.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους 7 φορές, η καθεμία έχει τρεις νίκες στο λογαριασμό τους και μία συνάντηση έληξε με ισοπαλία. Υπήρχαν μόνο δύο επίσημες συναντήσεις, και στις δύο επικράτησε η εθνική Βελγίου.

Πρόβλεψη

Οι Τσέχοι έχουν μια καλή ομάδα, αν και δεν είναι κοντά στη σύνθεση της εθνικής Βελγίου. Φυσικά, οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται φαβορί σε αυτήν την αναμέτρηση και πρέπει να κερδίσουν τρεις βαθμούς. Η Τσεχία μπορεί να επιβάλει αγώνα, ακόμη και να κερδίσει βαθμούς, αλλά πρέπει να παίξει σχεδόν άψογα. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη σαφή νίκη των Βέλγων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τσεχίας με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *