The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-РеалМадрид-05.05

Τσάμπιονς Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Στις 5 Μαΐου θα καθοριστεί ο δεύτερος φιναλίστ της Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής σεζόν, η πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης έχει δημοσιευτεί από ειδικούς στον πόρο μας.

Οι Λονδρέζοι μπορούν να προκριθούν στον τελικό

Λίγοι πίστευαν ότι η Τσέλσι θα φτάσει τόσο ψηλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, επιπλέον, οι Λονδρέζοι έχουν κάθε πιθανότητα να φτάσουν στον τελικό. Οι «μπλε» φαίνονται καλύτερα στον πρώτο αγώνα, ωστόσο, δεν έπαιξαν αρκετά για να κερδίσουν. Μετά το ταξίδι στη Μαδρίτη, οι παίκτες του Τόμας Τούχελ νίκησαν τη Φούλαμ στην Πρέμιερ Λιγκ με σκορ 2:0, ένα νταμπλ είναι στο λογαριασμό του Χάβερτς. Η Τσέλσι παραμένει τέταρτη στο πρωτάθλημα, ο πλησιέστερος διώκτης βρίσκεται σε απόσταση τριών βαθμών. Η ομάδα έχει δύσκολο πρόγραμμα, γιατί μετά το δεύτερο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα πρέπει να παίξει εναντίον της Mancity στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξέρει πώς να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα

Η ομάδα της Μαδρίτης δεν εντυπωσίασε με εκπληκτικό παιχνίδι αυτή τη σεζόν, αλλά κατάφερε να φτάσει στους ημιτελικούς, ίσως ακόμη και αυτό δεν είναι το όριο για την ομάδα. Ταυτόχρονα, οι «μαρέγκες» αγωνίζονται για το τίτλο στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όπου μοιράζονται τη δεύτερη θέση με τη Μαπρτσελόνα, μπροστά από τον ανταγωνιστή σε πρόσθετους δείκτες, η διαφορά από την πρώτη Ατλέτικο είναι μόνο δύο βαθμούς. Η Ρεάλ Μαδρίτης άνετα μπορεί να πηδήξει στην κορυφή, καθώς οι δύο βασικοί ανταγωνιστές θα παίξουν μεταξύ τους στον επόμενο γύρο. Οι «μαρέγκες» στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος όχι χωρίς προβλήματα νίκησαν την Οσασούνα 2:0.

Ανάλυση της πρώτης συνάντησης

Ο αγώνας στη Μαδρίτη ξεκίνησε καλύτερα η Τσέλσι, πρώτα ο Timo Werner χτύπησε από κοντινή απόσταση από μια πλεονεκτική θέση, αλλά κατάφερε να πετύχει τον Courtois. Στο 14ο λεπτό οι Λονδρέζοι κατάφεραν να βγουν μπροστά, χρησιμοποίησε την ευκαιρία του στο 14ο λεπτό ο Pulisic. Μόνο το χαμένο γκολ ξύπνησε τους Μαδριλένιους, πρώτα ο Μπενζέμα χτύπησε στο δοκάρι, και μετά επιτέλους κατάφερε να σκοράρει στο 22ο λεπτό, μετά από μια σειρά εκπτώσεων στην περιοχή του πέναλτι. Το δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε ίσο και τελείωσε χωρίς γκολ, στο τέλος – 1:1. Έβρεχε εκείνη την ημέρα, κάτι που εμπόδισε τους αντιπάλους να δείξουν το μέγιστό τους.

Πρόβλεψη

Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας στον οποίο είναι δύσκολο να προτιμήσουμε κάποιων. Η Τσέλσι είναι ένα μικρό φαβορί, σύμφωνα με τους φορείς στοιχημάτων, επιπλέον για τους Λονδρέζους φτάνει να μη χάσουν για να φτάσουν στον επόμενο γύρο. Οι «μαρέγκες» μπορούν να παίξουν καλύτερα από ό, τι στην έδρα τους, οι Μαδριλένιοι έχουν αρκετή εμπειρία. Θεωρούμε σκόπιμο εδώ να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *