The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-Manchester United-20.10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 9ου γύρου της Premier League θα είναι ο αγώνας μεταξύ της Τσέλσι Λονδίνο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, η Τσέλσι πριν από το διάλλειμα για τα παιχνίδια των εθνικών έδειξε ωραίο επίπεδο του ποδοσφαίρου, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιζε όπως να ‘ναι, αντιμετωπίζοντας προβλήματα ακόμη και με τις ομάδες του κάτω μέρους του βαθμολογικού πίνακα.

Δεύτεροι

Πριν από τον 9ο γύρο οι «μπλε» βρίσκονται στις τρεις κορυφαίες ομάδες, στο ενεργητικό της ομάδας του Σαρί υπάρχουν 20 βαθμοί, τον ίδιο αριθμό έχουν οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Ο Sir Alex είναι μπροστά από τους «αριστοκράτες» μόνο στη διαφορά τερμάτων. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις η Τσέλσι δεν έχασε ποτέ, δύο φορές η ομάδα από την πρωτεύουσα της Αγγλίας έπαιξε ισοπαλία, με την Γουέστ Χαμ και τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα. Επίσης καταγράφηκαν νίκες: επί της Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ, της Σαουθάμπτον στην Πρέμιερ Λιγκ και Βίντι στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μια νίκη

Ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει τίποτα για να καυχηθεί, οι «διάβολοι» έχασαν στο Λιγκ Καπ από την Ντέρμπι Κάουντι, την Γουέστ Χαμ στην Πρέμιερ Λιγκ 1:3, έπαιξαν ισοπαλία με την Γούλβερχαμπτον και τη Βαλένθια στο Champions League, με μεγάλη δυσκολία νίκησαν τη Νιουκάστλ 3:2, χάνοντας κατά τη διάρκεια της συνάντησης 0:2 Αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την περίοδο αυτή δεν έχασε μόνο στον εντός έδρας αγώνα με τη Βαλένθια, η ομάδα του Μουρίνιο δεν πάει καλά στην άμυνα, κάτι που έχει επιπτώσεις στα αποτελέσματα.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι έχει πλήρη τάξη στην επίθεση και την άμυνα, η Αζαρ δείχνει υπέροχο επίπεδο, ο Βέλγος στην αρχή της σεζόν θα μπορούσε να ονομαστεί ο ισχυρότερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι επικίνδυνο να ποντάρετε στους φιλοξενουμένους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τσέλσι θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,55.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *