The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Челси-14.05_cr

Κύπελλο Αγγλίας

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022, 6:45  μ.μ.

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Οι νικητές του Κυπέλλου Αγγλίας 2021/22 θα κριθούν αυτό το Σάββατο μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι.

Τσέλσι

Η Λίβερπουλ υπερηφανεύεται για ένα εξωπραγματικά μεγάλο αήττητο σερί στην εγχώρια αρένα, η τελευταία φορά που έχασε από τη Λέστερ (0:1) ήταν στις 28 Δεκεμβρίου 2021. Σε ό,τι αφορά το Κύπελλο, οι «Κόκκινοι» επικράτησαν επί της Σριούσμπερι (4:1), της Κάρντιφ (3:1), της Νόριτς (2:1), της Νότιγχαμ (1:0) και της Μάντσεστερ Σίτι (3:2).

Λίβερπουλ

Παράλληλα, οι Τσέστερφιλντ (5:1), Πλίμουθ (2:1), Λούτον (3:2), Μίντλεσμπρο (2:0) και Κρίσταλ Πάλας (2:0) νικήθηκαν από την Τσέλσι, από πολλές απόψεις, οι Λονδρέζοι ήταν πολύ περισσότερο τυχεροί με την κλήρωση. Εξακολουθούν να είναι τρίτοι στην Πρέμιερ Λιγκ. Και αυτό παρά τις μόλις δύο νίκες στις προηγούμενες έξι αναμετρήσεις.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες χρειάζονται εξίσου αυτό το τρόπαιο, οπότε έχουμε εγγυημένη ίντριγκα στη συνάντησή τους. Είμαι σίγουρος ότι η Λίβερπουλ και η Τσέλσι θα εφαρμόσουν τις υψηλές επιθετικές τους δυνατότητες και θα ανταλλάξουν αποτελεσματικά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *