The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Έβερτον: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-Everton-08.03b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 8 Μαρτίου, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stamford Bridge

Την Κυριακή το πρόγραμμα αγγλικού ποδοσφαίρου δεν θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Κι όμως θα βρεθούν στην Πρέμιερ Λιγκ μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα, και το πρώτο θα είναι η μονομαχία στο Λονδίνο. Ο Κάρλο Αντσελότι θα φέρει την Έβερτον στο κάποτε  δικό του Stamford Bridge για να αντιμετωπίσει την Τσέλσι. Ποιος θα κερδίσει; Προτείνουμε την πρόβλεψή μας για αυτόν τον αγώνα στις 8 Μαρτίου 2020.

Η Τσέλσι κέρδισε ήδη αυτή την εβδομάδα

Οι «αριστοκράτες» κέρδισαν μια λαμπρή και σημαντική νίκη, η ίδια η Λίβερπουλ παραδόθηκε μπροστά στην έδρα τους. Είναι σαφές ότι ο Κλοπ δεν έφερε στην πρωτεύουσα τη βέλτιστη σύνθεση – Adrian, Curtis Jones, Lallana, Neko Williams, Minamino, Origi, η ήττα των φιλοξενούμενων σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο λάθος του Ισπανού τερματοφύλακα. Αλλά ο Φρανκ Λάμπαρντ είχε κάποιες ενδιαφέρουσες κινήσεις. Επέστρεψε τον Kepu στο τέρμα και στη μέση του γηπέδου έβαλε τον νεαρό Μπίλι Γκίλμουρ, και ο Βάσκος με το Σκωτσέζο έγιναν οι ήρωες της συνάντησης. Επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα δείχνουν οι έμπειροι παίκτες που πριν ήταν στο πάγκο, σημαντικό γκολ στους «κόκκινους» σκόραρε ο Barkley, ο οποίος ήταν ο αρχηγός της Έβερτον στο παρελθόν, πριν με στόχους και ασίστ διακρήθηκαν οι Ολιβιέ Ζιρού, Μάρκος Αλόνσο, Πέδρο. Αυτή η εναλλαγή δεν βοήθησε στο Champions League, όπου οι πιθανότητες να εκδικηθούν την Μπάγερν Μονάχου  είναι εξαιρετικά χαμηλές. Αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ ο σύλλογος από το Λονδίνο κρατιέται λίγο-πολύ σταθερά στην 4η θέση.

Η Έβερτον έχει επιβραδύνει, αλλά μπορεί ακόμα να ολοκληρώσει επιτυχώς τη σεζόν

Τα «ζαχαρωτά» στους τελευταίους 2 γύρους πήραν μόνο 1 βαθμό. Αλλά οι αντίπαλοί τους είναι τώρα πολύ δύσκολοι. Στην αρχή, λόγω του απίστευτου γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, η Άρσεναλ κατάφερε να τους νικήσει. Στον τελευταίο γύρο δημιουργήθηκε ένα σκάνδαλο: ήδη στην παράταση, με 1-1 στο Goodison, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να σκοράρουν και πάλι στον  Ντάβιντ Ντε Χέα, αλλά το γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακυρώθηκε λόγω αμφιλεγόμενου οφσάιντ. Παρ’ όλα αυτά, αυτό ήταν ένα άλλο μήνυμα ότι η Έβερτον, υπό τον Ιταλό τεχνικό, θυμήθηκε και πάλι τις δικές της φιλοδοξίες να μπει στην ομάδα των ηγετών. Μόνο η αδύναμη εκκίνηση, ακόμα με τον Μάρκο Σίλβα, συνεχίζει να κρατάει την ομάδα από το Λίβερπουλ στη μέση της κατάταξης. Ειδικά με δυνατό ζευγάρι Ρισάρλισον  – Κάλβερτ-Λιούιν Lewin μπροστά.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τσέλσι έπαιζε σταδιακά όλο και χειρότερα τους αγώνες της με την Έβερτον. Στην αρχή, μετά από μια σειρά νικών, υπήρξαν 2 συνεχόμενες ισοπαλίες. Το 2019 τα «ζαχαρωτά» κέρδισαν και τους δύο αγώνες με σιγουριά με υπεροχή 2 γκολ.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι είναι μια ομάδα που συνεχίζει να ψάχνει για τον εαυτό της, και ο Λάμπαρντ εξακολουθεί να πειραματίζεται. Είναι δύσκολο να πούμε τι να περιμένεις από τον σύλλογο τώρα, ειδικά με έναν αντίπαλο όπως η σημερινή Έβερτον. Μπορείτε να προβλέψετε με βεβαιότητα την αφθονία των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *