The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκία εναντίον Τσεχία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Турция-Чехия-19.11

Διεθνή φιλικά
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022, 7:00 μ.μ.
Gaziantep Stadium

Στις 19 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο φιλικός τους αγώνας μεταξύ Τουρκίας και Τσεχίας. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων συντάχθηκε από τους αναλυτές του πόρου μας.
Πολεμικοί Τούρκοι
Το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί χωρίς την Τουρκία, η οποία τερμάτισε δεύτερη στον προκριματικό της όμιλο, πίσω από την Ολλανδία. Υπήρχε μια ευκαιρία να περάσουν από τα πλέι οφ, αλλά στα ημιτελικά έχασαν από τους Πορτογάλους – 1:3. Η ομάδα κέρδισε τον όμιλό της στο Πρωτάθλημα Εθνών, αν και δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να περηφανεύεται, καθώς οι αντίπαλοι στη Γ’ Κατηγορία ήταν το Λουξεμβούργο, οι Νήσοι Φερόε και η Λιθουανία. Τις προάλλες οι Τούρκοι έπαιξαν φιλικό με τους δυνατούς Σκωτσέζους κερδίζοντας με σκορ 2-1.
Πάντα επικίνδυνοι Τσέχοι
Η εθνική ομάδα της Τσεχίας απέτυχε επίσης να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, αλλά η ομάδα τερμάτισε μόλις τρίτη στον προκριματικό της όμιλο. Ακόμη και σε τέτοια σενάρια, η ομάδα είχε την ευκαιρία να παίξει στα πλέι οφ, όπου έχασε αμέσως από τη Σουηδία – 0:1, το μοναδικό γκολ δέχθηκαν στην παράταση. Στο Πρωτάθλημα Εθνών, η Τσεχία έπαιξε στην ελίτ κατηγορία με την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ελβετία, η εθνική ομάδα Τσεχίας τερμάτισε τελευταία, μη μπορώντας να επιβάλει αγώνα σε ισχυρούς αντιπάλους.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι ομάδες έχουν μακρά ιστορία σε αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, όπου έπαιξαν με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι ομάδες ήταν στο Euro 2016, όταν η Τουρκία πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 2:0.
Πρόβλεψη
Θα συναντηθούν αντίπαλοι που δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν την Τουρκία μικρό φαβορί, περισσότερο λόγω του παράγοντα της έδρας τους. Κίνητρο δεν υπάρχει, την ίδια στιγμή οι εθνικές ομάδες μπορούν να δείξουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο over 2,5 με απόδοση 2,17.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *