The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρίνο εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Torino-Atalanta-25.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Η Ιταλία ξεκινά αυτή την φορά την περιοδεία την Παρασκευή. Όλοι είναι ήδη συνηθισμένοι στο γεγονός ότι κάτι ενδιαφέρον συμβαίνει το Σάββατο στη Σέριε A. Αυτή τη φορά η μονομαχία Τορίνο – Αταλάντα μπορεί να ονομαστεί το κεντρικό γεγονός της βραδιάς. Και τα δύο κλαμπ πέρασαν ανεπιτυχώς τον τελευταίο γύρο. Ποιος θα καταφέρει να αποκατασταθεί μπροστά στους οπαδούς του; Οι συντάκτες του ιστότοπου συνέταξαν την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 25 Ιανουαρίου 2020.

Η Τορίνο διέκοψε το ευχάριστο νικηφόρο σερί

Τα «Γκρανάτα» φαινόταν και πάλι στάθηκαν τυχεροί – κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πριν από μία εβδομάδα εναντίον της Σασουόλο σχετικά πήραν προβάδισμα όταν ο Μάνουελ Λοκατέλι έστειλε την μπάλα στο δίχτυ της ομάδας του στο 20ο λεπτό. Αλλά η άμυνα των «ταύρων» δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Γάλλος Ζερεμί Μπογκά στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε πρώτα ο ίδιος και στη συνέχεια βοήθησε τον Berardi. Έτσι, διακόπηκε μια εξαιρετική σειρά της ενδεκάδας του Βάλτερ Ματσάρι τον Ιανουάριο. Από τις αρχές του 2020 κατόρθωσαν να κερδίσουν «ξηρά» τη Ρόμα και την Μπολόνια και επίσης πέρασαν στο Κύπελλο την Τζένοα. Βέβαια, με τις «γρύπες» έπρεπε να καταφύγουν στη διαδικασία των πέναλτι. Είναι αδύνατο να μην αναφέρουμε τον Μπελοτί, φαίνεται ότι έχει φτάσει στην κορυφή της φόρμας του, σκοράροντας 9 γκολ (αν και 5 από αυτά από το σημείο πέναλτι) και βοηθώντας δύο φορές τους συνεργάτες.

Η Αταλάντα έλαβε ένα εκκωφαντικό χαστούκι τη Δευτέρα

Η «Θεά» φιλοξένησε τη ΣΠΑΛ. Φαίνεται ότι το ερώτημα δεν ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης μεταξύ του συμμετέχοντος στο στάδιο πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και του κύριου, εκείνη την εποχή αουτσάιντερ της Σέριε A, αλλά αφορούσε μόνο τον αριθμό των γκολ των φιλοξενούμενων. Ξεκίνησαν φαινομενικά «προγραμματισμένα»: ο Ilychich σκόραρε ήδη στο 16ο λεπτό. Όμως, το φαβορί δεν κατάφερε να αναπτύξει την επιτυχία, άλλωστε το αουτσάιντερ απάντησε με ένα εξαιρετικό τμήμα μετά το διάλειμμα, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 5 λεπτά. Η Αταλάντα δεν ανακτήθηκε ποτέ από αυτό το χτύπημα. Επιπλέον, πριν από αυτό, έχασε στο τέλος από τη Φιορεντίνα, στο πλαίσιο του κυπέλλου. Ακόμα οι «Bergamaski» δεν ανέκαμψαν από τη αξιοσημείωτη ισοπαλία με την Ίντερ; Ή το γεγονός ότι ο Χαντάνοβιτς στο Μιλάνο απέκρουσε πέναλτι από τον Μουρίλε, χάλασε το σύλλογο;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τορίνο το 2019 κέρδισε και τους δύο αγώνες εναντίον της Αταλάντα, 2:0 τον Φεβρουάριο και 3:2 τον Σεπτέμβριο. Η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι έχει κερδίσει μόνο 1 αγώνα από τις 6 τελευταίες προσωπικές συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο να μαντέψουμε με ποια μορφή οι ομάδες θα έρθουν στη νέα προσωπική αναμέτρηση, αν οι προπονητές έχουν χρόνο να διορθώσουν τα λάθη που έγιναν στα τελευταία παιχνίδια. Είναι καλύτερα να το παίξετε ασφαλές και να πάρετε την ουδέτερη επιλογή, στους αγώνες της Αταλάντα συχνά περνάνε τα σύνολα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *