The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Πάρμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Торино-Парма-03.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Μέσα στον 34ο γύρο της Serie Aθα παίξουν μεταξύ τους Τορίνο και Πάρμα, η πρόβλεψη για τον αγώνα προετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι «ταύροι» προσπαθούν να διατηρήσουν τη θέση τους

Η Τορίνο έχει μια δύσκολη σεζόν, οπότε η διατήρηση της θέσης στη Serie A θα είναι καλό αποτέλεσμα, δεδομένης της θέσης στο τουρνουά. Οι «ταύροι» βρίσκονται στην 16η θέση στο πρωτάθλημα, μπροστά από τους ανταγωνιστές από κάτω Κάλιαρι και Μπενεβέντο μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Στον τελευταίο γύρο η Τορίνο έχασε από τη Νάπολι με σκορ 0:2, διακόπτοντας αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Οι Τορίνιοι  πρόσθεσαν σημαντικά, κάτι που τους επέτρεψε να εγκαταλείψουν τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά ο αγώνας για επιβίωση δεν έχει τελειώσει ακόμη, οι «ταύροι» έχουν ακόμα ένα παιχνίδι παραπάνω σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους, κάτι που είναι επίσης ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Δύο παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα, ο ένας είναι τραυματισμένος, ο άλλος έχει πάρα πολλές κίτρινες κάρτες.

Η Πάρμα δεν μπορεί να σωθεί

Η Πάρμα έχει μια μακρά ιστορία στη Serie A και ευρωπαϊκές εμφανίσεις, αλλά φαίνεται ότι αυτή η σεζόν θα είναι καταστροφική για τον σύλλογο. Τώρα η ομάδα είναι η προτελευταία στην κατάταξη και δεν θα ξεφύγει πλέον από τον υποβιβασμό. Η διαφορά από τη σωτήρια 17η θέση είναι 11 βαθμοί, οι οποίοι μπορούν να καλυφτούν μόνο θεωρητικά μέσα σε 5 γύρους. Στην ουσία η Πάρμα είναι σε πολύ χάλια κατάσταση, έχοντας χάσει τους τέσσερις τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος. Λόγω τραυματισμών τέσσερις παίκτες δεν θα βγουν στο γήπεδο.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι «ταύροι» κέρδισαν μια εκτός έδρας νίκη με σκορ 3:0, ο αγώνας αυτός πραγματοποιήθηκε πριν από τέσσερις μήνες.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες συγκαταλέγονται μεταξύ των αουτσάιντερ της Serie A, αλλά μόνο οι Τορίνιοι έχουν πραγματικές πιθανότητες να διατηρήσουν τη θέση τους. Η Πάρμα έχει χάσει πολλούς αγώνες στη σειρά και είναι απίθανο να είναι σε θέση να δημιουργήσει προβλήματα για έναν αντίπαλο με τόσο κίνητρα. Το στοίχημα για τη σαφή νίκη της γηπεδούχου ομάδας φαίνεται αρκετά αποδεκτό στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τορίνο με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *