The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Ουντινέζε: προγνωστικά για στοίχημα

Торино-Удинезе-22.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Στις 22 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής της Serie A από το Τορίνο – Ουντινέζε, το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι «ταύροι» παίζουν δυνατά μόνο εντός έδρας

Η Τορίνο δεν μπορεί να καυχηθεί για υψηλά επιτεύγματα τη φετινή σεζόν, καθώς καταλαμβάνει μόλις την 14η θέση στο πρωτάθλημα, η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι πέντε βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος έχασε με 1:0 εκτός έδρας από την όχι πιο τρομερή Σπέτσια. Το βασικό πρόβλημα των «ταύρων» είναι ότι κερδίζουν βαθμούς κυρίως εντός έδρας, 10 στους 14, αλλά τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά με τις εκτός έδρας μάχες. Επτά παίκτες ταυτόχρονα θα πρέπει να χάσουν αυτή τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Οι Friulians έχουν μια συνηθισμένη σεζόν για τον εαυτό τους

Η Ουντινέζε έχει ήδη συνηθίσει να βρίσκεται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, η ομάδα δεν έχει διεκδικήσει υψηλές θέσεις εδώ και καιρό. Αυτή η σεζόν ξεκίνησε καλά για τον σύλλογο, αλλά μετά ήρθε μια σειρά από οκτώ αγώνες χωρίς νίκες (4 ισοπαλίες + 4 ήττες). Μόνο στον τελευταίο γύρο οι Friulians κατάφεραν να κερδίσουν ξανά, η ομάδα επικράτησε της Σασουόλο εντός έδρας – 3:2. Πριν από την επερχόμενη μάχη, η Ουντινέζε έχει δύο απώλειες στη σύνθεσή της.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι αντάλλαξαν εκτός έδρας νίκες, πρώτα η Ουντινέζε κέρδισε 3:2 και μετά οι «ταύροι» απάντησαν με 1:0.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες είναι άμεσοι ανταγωνιστές στη βαθμολογία με τον ίδιο αριθμό βαθμών. Εφόσον και οι δύο σύλλογοι παίζουν καλύτερα εντός έδρας, είναι λογικό εδώ οι φορείς στοιχημάτων να δίνουν το πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Περιμένουμε ένα παιχνίδι, όπου δεν θα υπάρχουν πολλές επικίνδυνες στιγμές. Ποντάρουμε στη νίκη της Τορίνο με μηδενικό χάντικαπ με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *