The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σουηδία εναντίον Ελλάδα: προγνωστικά για στοίχημα

Греция

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Φάση ομίλων Όμιλος Β – 8 ήμερα αγωνιστικής από τις 10

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φρεντς Αρένα

Ενώ η Ισπανία είναι απασχολημένη στο Πρωτάθλημα Εθνών, η Σουηδία προσπαθεί να «κυριαρχήσει» στον προκριματικό όμιλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Σκανδιναβοί μπορεί να φτάσουν το παιχνίδι με την «φούρια ρόχα» με περισσότερους βαθμούς. Αλλά για αυτό είναι απαραίτητο να μην χάσουν βαθμούς με τους πιο αδύναμους, συμπεριλαμβανομένης της Τρίτης, όταν θα φιλοξενήσουν την όχι χωρίς φιλοδοξία Ελλάδα. Θα είναι τόσο εύκολος αυτός ο εντός έδρας αγώνας για το tre kronor;

Η Σουηδία στοχεύει σοβαρά στην ηγεσία του ομίλου

Το «tre kronor» υπό τον Yann Anderson παίζει πολύ καλά και σταθερά για να αποκαλεστεί μόνο μια μεσαία ομάδα. Μάλλον, είναι πιο κοντά στις δυνατές ομάδες, αν και μερικές φορές κάνουν λάθη. Δεν έχασαν από την Ισπανία στο Euro, κέρδισαν στον όμιλό τους και στη συνέχεια αποκλείστηκαν στους 16, χάνοντας από την Ουκρανία. Τον Σεπτέμβριο οι Σουηδοί νίκησαν την ίδια την Ισπανία. Τέλος, πρόωρη πρόκριση από τον όμιλο απευθείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από την 1η θέση. Αλλά, μέσα στο ίδιο «παράθυρο» οι Σκανδιναβοί καταφέρνουν να χάσουν από τους Έλληνες. Τώρα, τον Οκτώβριο, ξεκινήσανε με σιγουριά, με συντριπτική νίκη επί του Κοσσυφοπεδίου 3-0. Αλλά ήταν μόνο μια προθέρμανση πριν από την κύρια συνάντηση του τρέχοντος μήνα.

Η Ελλάδα μπορεί ακόμα να πάρει τη 2η θέση από τον φιλόδοξο αντίπαλο

Οι Έλληνες έχουν ήδη κερδίσει το «tre kronor» κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, λίγο περισσότερο από ένα μήνα πριν, αν και εντός έδρας. Γενικώς σημειώνουν ότι υπό τον σημερινό τεχνικό, Ολλανδό Τζον φαν ΄τ Σχιπ, αυτή η ομάδα έχει αρχίσει επιτέλους να ζωντανεύει, να βγαίνει από μια παρατεταμένη κατάδυση. Άλλωστε, ο Μάρτιος ξεκίνησε με ισοπαλία κόντρα στην ίδια την Ισπανία. Από την άλλη πλευρά, οι Έλληνες ειλικρινά στερούνται σταθερότητας. Και, κερδίζοντας βαθμούς με τους ισχυρότερους, αυτοί, όπως ο κλασικός «Robin Hood» ποδοσφαίρου, τους μοίρασαν με τους πιο αδύναμους. Τόσο με τη Γεωργία εντός έδρας όσο και με το Κοσσυφοπέδιο εκτός έδρας είχαν σταθερές ισοπαλίες, και τις δύο φορές 1-1. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο, μετά από χρόνια αποτυχιών, θα είναι η 2η θέση με πρόκριση στα πλέι οφ. Αλλά για αυτό τώρα θα είναι ικανοποιητικό μόνο 1 αποτέλεσμα, νίκη εκτός έδρας.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι εθνικές ομάδες παίζουν μεταξύ τους για πάνω από 100 χρόνια, η πρώτη συνάντηση ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1920, αλλά όχι συχνά. Λαμβάνοντας υπόψη τον Σεπτέμβριο, πραγματοποιήθηκαν 5 αγώνες και τώρα υπάρχει ισότητα: τόσο η Σουηδία όσο και η Ελλάδα κέρδισαν από 2 φορές.

Πρόβλεψη

Τυπικά, αυτό είναι ένα παιχνίδι μεταξύ γειτόνων στον πίνακα, αλλά στην πραγματικότητα οι Σουηδοί είναι πιο δυνατοί. Πιστεύουμε στη νίκη της γηπεδούχου ομάδας (απόδοση 1,93).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *