The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σιάτλ Σάουντερς εναντίον Χιούστον Ντάιναμο: πρόβλεψη αγώνα

Seattle-Sounders-FC-Houston-Dynamo-9.10

MLS

Σέντσουρι Λινκ Φιλντ, Σιάτλ

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018, 05:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του επόμενου γύρου του MLS η Σιάτλ Σάουντερς θα φιλοξενεί την Χιούστον Ντάιναμο. Αυτή τη σεζόν οι μελλοντικοί αντίπαλοι δεν έχουν συναντηθεί ακόμα, και οι δύο προσωπικές συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, αλλά η Σάουντερς κέρδιζε με συνέπεια στους τρεις τελευταίους προσωπικούς αγώνες νικούσε και γενικά στην πορεία της σεζόν οι μελλοντικοί γηπεδούχοι φαίνονται πιο ωραία από τον βιζαβί της, και οι θέσεις στην κατάταξη είναι καλύτερες.

Στην πέμπτη θέση

Η Σιάτλ Σάουντερς αγωνίζεται για τη διατήρηση της θέσης στο TOP-6 της Western Conference MLS. Μετά από 30 γύρους στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 47 βαθμοί και πέμπτη θέση. Ένα βαθμό πίσω από τη Σιάτλ βρίσκεται η Ρεάλ Σολτ Λέικ, δύο Λος Άντζελες Γάλαξι, αλλά και οι δύο ομάδες αυτές έπαιξαν δύο αγώνες παραπάνω από Σάουντερς. Η σημερινή φόρμα των γηπεδούχων δεν είναι κακή, στους τελευταίους έξι αγώνες η Σάουντερς κέρδισε τέσσερις φορές με δύο ήττες.

Με το Κύπελλο

Η Χιούστον Ντάιναμο δεν διεκδικεί πολλά στο πρωτάθλημα, πριν από την επερχόμενη συνάντηση οι Texans εγκαταστάθηκαν στην 10η θέση στην κατάταξη, έχουν 35 βαθμούς, είναι 11 μονάδες πίσω από την Ρεάλ Σολτ Λέικ, ωστόσο, αν και έχουν δύο παιχνίδια μπροστά από τον αντίπαλο. Ωστόσο η τρέχουσα σεζόν μπορεί να θεωρηθεί ήδη επιτυχημένη για την Ντάιναμο, επειδή αυτή η ομάδα κέρδισε το Κύπελλο.

Πρόβλεψη

Η Σιάτλ παίζει αρκετά καλά στην έδρα της, αυτή η ομάδα έχει κίνητρο να παίξει την Τρίτη αποκλειστικά για να κερδίσει, επειδή η θέση στην TOP-6 της Δυτικής Συνδιάσκεψης δεν είναι ακόμη εγγυημένη. Η Χιούστον Ντιναμό ολοκληρώνει τη σεζόν, οι πιθανότητες να πάρει εισιτήριο στα πλέι-οφ είναι ελάχιστες, ωστόσο έχει το Κύπελλο στα χέρια, επομένως η σεζόν δεν ήταν μάταιη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Σιάτλ Σάουντερς θα σκοράρει πρώτη.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *