The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σερίφ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шериф-МанчестерЮнайтед-15.09

Europa League – Φάση των ομίλων – Όμιλος Ε – Αγωνιστική 2/6

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Αρένα Μπολσάγια Σπορτιβνάγια

Ο δεύτερος γύρος της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε Σερίφ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σερίφ

Η Σερίφ ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της εκστρατεία στα προκριματικά του Champions League, από όπου αποκλείστηκε στο Europa League. Οι Μολδαβοί μπήκαν στη φάση των ομίλων του δεύτερου ισχυρότερου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου λόγω του θριάμβου επί της Πιούνικ (0:0, 1:0) και πριν από μια εβδομάδα νίκησαν 3:0 την Ομόνοια. Θα ήθελα να σημειώσω ότι στην εθνική αρένα οι παίκτες του Στεπάν προηγούνται με χάντικαπ έξι πόντων.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (0:1), περιπλέκοντας έτσι σημαντικά τη ζωή της στο Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα, οι Κόκκινοι Διάβολοι ανέκαμψαν πλήρως από δύο ατυχήματα στο ξεκίνημα της Premier League και τις επόμενες συναντήσεις με Λίβερπουλ (2:1), Σαουθάμπτον (1:0), Λέστερ (1:0) και Άρσεναλ (3:1) έληξε υπέρ τους.

Πρόβλεψη

Τα αδιαμφισβήτητα φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι πιο επιδέξιοι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, η Σερίφ είναι πειθαρχημένη στην άμυνα και σπάνια επιτρέπει συντριπτική ήττα στον εαυτό της. Νομίζω ότι αυτή τη φορά οι Μολδαβοί θα χάσουν σε μια άξια μάχη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και over 3.5 με απόδοση 2.1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *