The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σενεγάλη εναντίον Ζιμπάμπουε: προγνωστικά για στοίχημα

Сенегал-Зимбабве-10.01

Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμερούν. Bafusam. Γήπεδο πόλης

Το απόγευμα της Δευτέρας θα διεξαχθεί ο πρώτος γύρος του αγώνα του Β’ ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής μεταξύ Σενεγάλης και Ζιμπάμπουε.

Σενεγάλη

Σήμερα η Σενεγάλη είναι μια από τις ισχυρότερες εθνικές ομάδες της αφρικανικής ηπείρου, όπως αποδεικνύεται από τις φθινοπωρινές αναμετρήσεις της με το Κονγκό (3:1, 2:0), τη Ναμίμπια (4:1, 3:1) και το Τόγκο (1:1). Η εικοστή θέση στην κατάταξη της FIFA είναι ένας εξαιρετικός δείκτης της δύναμης των Terangi Lions.

Ζιμπάμπουε

Η εθνική ομάδα της Ζιμπάμπουε δεν έχει παίξει ποτέ σε παγκόσμια φόρουμ, και επίσης δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στα πλέι οφ του Κυπέλλου Αφρικής. Τώρα η ομάδα βρίσκεται στην εκατόν εικοστή πρώτη θέση στην εθνική κατάταξη. Στις προηγούμενες συναντήσεις της έδειχνε θαμπή με φόντο την Γκάνα (1:3, 0:1), τη Νότια Αφρική (0:1), την Αιθιοπία (1:1) και το Σουδάν (0:0).

Πρόβλεψη

Το ξεκάθαρο φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι η Σενεγάλη, η οποία προβλέπεται να έχει μια σίγουρη πρώτη θέση στην τετράδα. Πιστεύω ότι ο Μανέ και η παρέα του δεν θα δουν αντίσταση από τη Ζιμπάμπουε στο δρόμο προς τον στόχο τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σενεγάλης με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *