The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sevilla-Barcelona-31.03 (1)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν , Σεβίλλη

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 30ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Σεβίλλης και Μπαρτσελόνας. Παρά τον παράγοντα της έδρας, το ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης είναι η ομάδα της πρωτεύουσας της Καταλονίας, η οποία είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσει ένα άλλο τίτλο της πρωταθλήτριας της Πριμέρα Ντιβισιόν. Με τη σειρά της η Σεβίλλη συνεχίζει να αγωνίζεται για τη θέση στο TOP-6, η οποία εγγυάται στους “ερυθρόλευκους” συμμετοχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για την επόμενη σεζόν.

Έκτοι

Μετά από 29 γύρους στο πρωτάθλημα της Ισπανίας η Σεβίλλη κατόρθωσε να σκοράρει 45 βαθμούς, βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης. Η διαφορά από τη Βαλένθια, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση, είναι ολόκληρες 14 μονάδες. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι από κάτω τη Σεβίλλη πιέζουν η Ζιρόνα και η Μπέτις, οι οποίοι έχουν από 43 βαθμούς. Στην έδρα της η ομάδα στην τρέχουσα σεζόν έπαιξε 14 αγώνες, όπου σημειώθηκαν 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ηγέτης

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να ηγείται στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος. Μετά από 29 γύρους έχει 75 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι 11 βαθμούς περισσότερο από τον πλησιέστερο διώκτης, την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Μπαρτσελόνα μόνο κέρδισε, καταγράφηκαν νίκες στις ακόλουθες ομάδες: Ατλέτικο, Εσπανιόλ, Μάλαγα, Τσέλσι και Αθλέτικο Μπιλμπάο. Εκτός έδρας η Μπαρτσελόνας έπαιξε 15 αγώνες, στους οποίους σημείωσε 11 νίκες και 4 ισοπαλίες, η διαφορά τερμάτων είναι 34:7.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα παίζει εξαιρετικά στην άμυνα, σ’ αυτή την ομάδα είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκοράρουν ακόμη και οι πιο ισχυρές επιθέσεις στον πλανήτη. Η Σεβίλλη είναι πολύ επικίνδυνη στα παιχνίδια στην έδρα της, αλλά αυτή τη στιγμή οι γηπεδούχοι είναι πολύ κατώτεροι από τους φιλοξενούμενους στην κατηγορία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Σεβίλλη είναι κάτω από 1,0 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *