The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Ίντερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Рейнджерс-Байер-10.08b

Γιουρόπα Λιγκ – Τελικός

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ράιν Ενεργκί

Επιτέλους φτάσαμε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, στην αποφασιστική μάχη θα συναντηθούν οι σύλλογοι οι οποίοι για δύο κέρδισαν αυτό το τρόπαιο οκτώ φορές.

Η Σεβίλλη ξέρει να αξιοποιήσει στο έπακρο τους αγώνες της

Η πρόκριση της Σεβίλλης στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ δεν μπορεί να θεωρηθεί αίσθηση, εξάλλου, ο σύλλογος έχει κερδίσει το τουρνουά τις περισσότερες φορές, πέντε! Ταυτόχρονα, στον ημιτελικό η «Λευκή Ανδαλουσία» ήταν κοντά στον υποβιβασμό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρήθηκε το φαβορί, δημιούργησε περισσότερες επικίνδυνες ευκαιρίες και τα στατιστικά των σουτ στο τέρμα 20:9 υπέρ των «κόκκινων διαβόλων». Αλλά το ποσοστό γκολ ήταν υπέρ των παικτών του Γιούλεν Λοπετέγι – 2:1, όχι απόλυτα λογική, αλλά πολύτιμη νίκη. Στον τελικό η Σεβίλλη είναι επίσης αουτσάιντερ, αν και μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Μιλανέζοι δεν θα φαίνονται τόσο τρομακτικοί για αυτήν.

Η Ίντερ εργάστηκε πάνω στα λάθη της

Κρίνοντας από την έναρξη του Γιουρόπα Λιγκ μετά την καραντίνα, η Ιντερ βελτιωνόταν με κάθε αγώνα. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ήταν στους 16 εναντίον της Χετάφε, εδώ οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε κέρδισαν 2:0, έπαιξαν ήδη με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εναντίον της Μπάγερν Μονάχου, αν και κέρδισαν μόνο 2:1. Δύσκολη δοκιμασία αναμενόταν στους ημιτελικούς εναντίον της έμπειρης Σαχτάρ Ντόνετσκ, οι «μπλε-μαύροι» κατέστρεψαν την πρωταθλήτρια Ουκρανίας – 5:0. Ο Λουκάκου βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τώρα, ταυτόχρονα, αμφισβητείται η συμμετοχή στον τελικό του Αλέξις Σάντσες. Η Ίντερ έχει ισχυρότερη σύνθεση, ωστόσο, το ίδιο πλεονέκτημα έναντι της Σεβίλλης είχε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόβλεψη

Ο τελικός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ίντερ θα ήταν πιο εντυπωσιακός και πιο λογικός, αλλά η Σεβίλλη μας στέρησε αυτόν τον αγώνα. Για τους αντιπάλους αυτή είναι η πρώτη επίσημη συνάντηση, η οποία φαίνεται περίεργη, επειδή οι ομάδες συμμετέχουν τακτικά σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Ένα μικρό φαβορί εδώ υπάρχει η Ίντερ, οι στοιχηματιστές πρέπει να έχουν λάβει υπόψη το λαμπρό ρόστερ των Μιλανέζων, όπου μπορείτε να βρείτε πολλά διάσημα ονόματα. Η «Λευκή Ανδαλουσία» ήταν πολύ τυχερή σε αυτό το τουρνουά, πιστεύουμε ότι αυτό το όριο θα λήξει στον τελικό. Στοιχηματίζουμε στην επιτυχία των Ιταλών με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *