The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ εναντίον Λουντογκόρετς: προγνωστικά για στοίχημα

ШахтерСолигорск-Лудогорец-13.07

Τσάμπιονς Λιγκ – 1ος προκριματικός γύρος – Φάσης 2 από 2

Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Čukarički Stadium

Την Τρίτη μας περιμένουν πολλές ενδιαφέρουσες ποδοσφαιρικές μάχες, μιλάμε για τους δεύτερους αγώνες των προκριματικών του Champions League. Σας παρουσιάζουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ – Λουντογκόρετς.

Πρωταθλήτρια Λευκορωσίας είναι αουτσάιντερ του ζευγαριού

Η Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ έχει ευχάριστες ανησυχίες, η ομάδα παίζει στον προκριματικό του Champions League. Βέβαια με την κλήρωση ήταν ειλικρινά άτυχη, στον πρώτο γύρο ο αντίπαλος θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολος. Τώρα η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, πρέπει να κερδίσουν διαφορά ενός γκολ και επίσης σε ουδέτερο πεδίο. Στην ομάδα δεν έφτασαν λίγα λεπτά μόνο για να επιτύχει ισοπαλία στην πρώτη συνάντηση. Όλα είναι μια χαρά για τους παίκτες του Roman Grigorchuk στο πρωτάθλημα, οι «ανθρακωρύχοι» έχουν προβάδισμα 4 βαθμών, με ένα παιχνίδι στο χέρι.

Η Λουντογκόρετς είναι εν μέρει τυχερή

Ο πρωταθλήτρια της Βουλγαρίας μόλις ξεκίνησε τη σεζόν της, δεν ήταν ξεκάθαρο σε ποια φόρμα βρίσκεται η ομάδα, γιατί παίχτηκαν μόνο φιλικά. Η Λουντογκόρετς θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη με το παιχνίδι της, αν αναλύσουμε την πρώτη συνάντηση, ωστόσο, η νίκη επιτεύχθηκε με μεγάλη δυσκολία. Η ομάδα ήταν τυχερή που δεν θα παίξει στη ξένη έδρα, όπου οι θαυμαστές θα υποστήριζαν τον αντίπαλο. Το πλεονέκτημα δεν μπορεί να χαθεί στον δεύτερο αγώνα. Η εμπειρία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο θα βοηθήσει την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας να προχωρήσει παραπέρα.

Προσωπικές συναντήσεις

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πλεονέκτημα της γηπεδούχου ομάδας, αν και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η Λουντογκόρετς κυριαρχούσε. Στο δεύτερο ημίχρονο, το πλεονέκτημα των Βουλγάρων έγινε πιο εμφανές, αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Μόνο σε 90 + 2 λεπτά οι γηπεδούχοι άρπαξαν τη νίκη με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας σε αυτήν την αναμέτρηση είναι ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο στη Σερβία. Αυτό σημαίνει ότι οι «ανθρακωρύχοι» δεν έχουν τα πλεονεκτήματα της αρένας τους, ο αγώνας θα παίζεται χωρίς θεατές. Ο λόγος για αυτήν τη μεταφορά είναι ότι δεν υπάρχει άμεση αεροπορική σύνδεση μεταξύ Βουλγαρίας και Λευκορωσίας. Με βάση αυτά τα δεδομένα, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν προτεραιότητα στους επίσημους φιλοξενούμενους στο δεύτερο παιχνίδι. Περιμένουμε μια προσεκτική μονομαχία από τους αντιπάλους και στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *