The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαραγόσα εναντίον Λα Κορούνια: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealZaragoza-Deportivo-12.09

Κύπελλο Ισπανίας – Δεύτερος γύρος

Λα Ρομαρέδα

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 12 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μμ.μ. στο Στάδιο «Λα Ρομαρέδα» θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του δεύτερου γύρου του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου η Ρεάλ Σαραγόσα θα παίξει εναντίον Λα Κορούνια.

Η Ρεάλ Σαραγόσα ολοκλήρωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα έχοντας στο ενεργητικό 71 βαθμούς στην τρίτη θέση της κατάταξης. Το καλοκαίρι οι “Aragonese” έπαιξαν επτά φιλικούς αγώνες, στους οποίους σημείωσαν δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες και δύο νίκες. Στο τέλος του τέταρτου γύρου της νέας σεζόν της Σεγούντα η ενδεκάδα του Iñigo Idiakez νίκησε τη  Rayo Majadahonda με σκορ 2:1 και τη Ρεάλ Οβιέδο με σκορ 4:0. Επίσης η Σαραγόσα μοιράστηκε τους βαθμούς με τη Ρεους Ντεπορτίου με μηδενικό σκορ και με σκορ 1:1 η ομάδα της Σαραγόσα έπαιξε με τους παίκτες από το Λας Πάλμας.

Η Λα Κορούνια απέτυχε στην προηγούμενη σεζόν της Πριμέρα Ισπανίας, σημείωσε μόλις 29 βαθμούς και τελείωσε στην 18η θέση, υποβιβάζοντας στη Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας. Το καλοκαίρι οι «λευκό-μπλε» πραγματοποίησαν 8 διεθνείς φιλικούς αγώνες, όπου η Λα Κορούνια σημείωσε πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις σε ένα παιχνίδι μετά τη διαδικασία των πέναλτι έχασε με σκορ 1:2. Στη νέα εποχή της Σεγούντα η Λα Κορούνια νίκησε την Εξτρεμαδούρα με σκορ 1:0 και έπαιξε ισοπαλία με Αλμπαθέτε με σκορ 1:1 και τη Τενερίφη με σκορ 2:2.

Πρόβλεψη

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες αυτές έπαιξαν μεταξύ τους στη Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας του 2013/14, στο πρώτο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν με σκορ 1:1, και στο δεύτερο η Λα Κορούνια κέρδισε τον εκτός έδρας αγώνα με το σκορ 1:0. Πιστεύω ούτε κι’ αυτή τη φορά η συνάντηση δεν είναι αποτελεσματική. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2 με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *