The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαράγεβο εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sarajevo(Bih)-Atalanta(Ita)-02.08

Γιουρόπα Λιγκ – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Στάδιο Ασίμ Φερχάτοβιτς Χασέ, Σεράγεβο

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018, 9:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες την επόμενη Πέμπτη θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της βοσνιακής ομάδας Σαράγιεβο και της ιταλικής Αταλάντα. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των φιλοξενουμένων, οι οποίοι εμφανώς υπερέχουν των Βοσνίων στη σύνθεση και τις δυνατότητές τους. Όμως, παρά το γεγονός αυτό, η Σαράγεβο κατάφερε να παίξει ισοπαλία στον πρώτο αγώνα της αναμέτρησης στην έδρα του αντιπάλου και να σκοράρει κιόλας δύο γκολ στους Μπεργκαμάσκους.

Δεύτερος γύρος

Για τη Σεράγεβο η αναμέτρηση με την Αταλάντα είναι η δεύτερη στο πλαίσιο της προκριματικής του Γιουρόπα Λιγκ. Στον πρώτο γύρο οι Βαλκάνιοι ήταν ισχυρότεροι από την αρμενική ομάδα Μπανάντς, δύο φορές νικώντας τον αντίπαλο, πρώτα 2:1 εκτός έδρας, και μετά 3:0 εντός έδρας. Στο πρωτάθλημα της Βοσνίας οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έπαιξαν δύο αγώνες: έχασαν από τη Ράντνικ Σουρντούλικα 1:2, αλλά κέρδισαν στη Μλάντοστ Ποντγκόριτσα 4:0. Στην κατάταξη του εγχώριου πρωταθλήματος η Σαράγεβο μετά από 2 γύρους βρίσκεται στην πέμπτη θέση, έχοντας στο ενεργητικό της 3 βαθμούς.

Φιλικά

Το ιταλικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, οπότε οι “μαύρο-μπλε” ετοιμάζονται για το επερχόμενο παιχνίδι μέσω φιλικών αγώνων. Από τις 14 Ιουλίου η Αταλάντα έπαιξε τέσσερις απ’ ατούς, στους οποίους κέρδισε και τις τέσσερις φορές, οι ηττημένες ομάδες ήταν: Brusaportu, Chiasso, Χέρτα και Virtus Bergamo. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, αλλά το μοναδικό επίσημο αγώνα τα παιδιά από το Μπέργκαμο δεν μπόρεσαν να κερδίσουν, αν και είχαν προβάδισμα στο σκορ 2:0 μετά το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Για να περάσουν στον επόμενο γύρο του τουρνουά η Αταλάντα χρειάζεται νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Σαράγιεβο εξέπληξε με τη δραστηριότητά της στο δεύτερο μισό του πρώτου αγώνα με την Αταλάντα, αλλά τώρα οι Ιταλοί θα είναι έτοιμοι για το γεγονός ότι οι Βόσνιοι μπορούν να αντισταθούν. Την περασμένη σεζόν η Αταλάντα έπαιξε αρκετά καλά εκτός έδρας, ειδικά με τις ομάδες κατώτερες στην κλάση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Αταλάντα με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *