The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

SheffieldUnited-ManchesterCity-21.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπράμαλ Λέιν

Στο 24ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ στα μέσα της εβδομάδας τα περισσότερα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Τρίτη. Προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «λεπίδες» προκαλούν εντύπωση με την αντοχή τους

Η κύρια αίσθηση αυτής της σεζόν πρέπει να θεωρηθεί ούτε η εκπληκτική σειρά της Λίβερπουλ ούτε το άλμα της Λέστερ, αλλά οι επιδόσεις του αρχάριου Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Φυσικά, οι «λεπίδες» δεν αγωνίζονται για τον τίτλο και καταλαμβάνουν μόνο την έβδομη θέση, αλλά κανείς δεν περίμενε τόσο υψηλό αποτέλεσμα από αυτή την ομάδα. Δεν υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης στη σύνθεση της ομάδας, όλα στηρίζονται στην πειθαρχία και την αφοσίωση. Ακόμη και στον τελευταίο γύρο οι «λεπίδες» έδειξαν χαρακτήρα, καταφέρνοντας να υπερασπιστούν την ισοπαλία με την Άρσεναλ – 1:1. Το κύριο όπλο της ομάδας είναι η ισχυρή άμυνα, ας δούμε πώς αντιδράσει στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Οι «πολίτες» δεν ενδιαφέρονται πλέον για το πρωτάθλημα

Αφού η Λίβερπουλ απομακρύνθηκε αρκετά, οι «πολίτες» με ελάχιστη επιθυμία παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Φαίνεται ότι για αυτό το σύλλογο υπάρχει είτε πρωτάθλημα είτε τίποτα. Οι «πολίτες» είναι ακόμα δεύτεροι στην κατάταξη, αλλά συχνά χάνουν βαθμούς στους πιο απροσδόκητους αγώνες. Ακόμα και στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν κατάφεραν να νικήσουν την Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας – 2:2. Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν ήδη την έναρξη του Champions League και με μεγάλη επιθυμία να παίζουν στους αγώνες του κυπέλλου. Σε κάποιο βαθμό η ομάδα μπορεί να γίνει κατανοητή, έτσι είναι επικίνδυνη να ποντάρετε στους «πολίτες» στο πρωταθλήμα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν πρόσφατα, ο αγώνας μεταξύ τους στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ πραγματοποιήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου. Τότε η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της με σκορ 2:0, κάτι που δεν είναι τόσο κακό αποτέλεσμα για τη Σέφιλντ.

Πρόβλεψη

Παρόλο που οι «πολίτες» κερδίζουν αυτή τη σεζόν λιγότερο από το συνηθισμένο, οι bookmakers τους θεωρούν επίμονα φαβορί σε κάθε παιχνίδι. Η Σέφιλντ έχει ήδη καταστήσει σαφές σε όλους ότι δεν αισθάνεται κανένα φόβο μπροστά στους μεγιστάνες. Οι «λεπίδες» είναι πολύ καλές στην άμυνα, την οποία η Μάντσεστερ Σίτι θα δυσκολευτεί να ανοίξει. Εδώ μοιάζει ενδιαφέρον το στοίχημα νίκη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ +1.5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ +1.5 με απόδοση 1,86.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *