The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εναντίον Άρσεναλ Λονδίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 21 Οκτωβρίου 2019

SheffieldUnited-Arsenal-21.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπράμαλ Λέιν

Στο πλαίσιο του 9ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα συναντηθεί με την Άρσεναλ Λονδίνου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 μμ στο Μπράμαλ Λέιν.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ο νεοφερμένος της Πρέμιερ Λιγκ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει κάνει καλή εμφάνιση από τους πρώτους οκτώ γύρους. Σε αντίθεση με την Νόριτς, η ομάδα Γουάιλντερ παίζει, αν και πιο πρωτόγονο ποδόσφαιρο, αλλά που φέρνει περισσότερους βαθμούς. Γι’ αυτό και η Σέφιλντ βρίσκεται στη 13η θέση με 9 βαθμούς. Σε πρόσφατους αγώνες η ομάδα νίκησε την Έβερτον (0:2), έπαιξε ισοπαλία με τη Τσέλσι (2:2) και Γουότφορντ (0:0), καθώς έχασε από τη Σαουθάμπτον (0:1) και τη Λίβερπουλ (0:1).

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ Λονδίνου, αν και αγόρασε αμυντικούς παίκτες το καλοκαίρι, αλλά αυτό είχε μικρή επίδραση στην ποιότητα της άμυνας. Ο David Louise έφερε ο ίδιος πολλά γκολ, τα κάτι που δεν είχε παρατηρηθεί πριν, συνολικά οι «κανονιέρηδες» για οκτώ αγώνες δέχτηκαν 11 γκολ. Παρ’ όλα αυτά η Άρσεναλ καταλαμβάνει την τρίτη θέση και στους πρόσφατους αγώνες νίκησε την Άστον Βίλα (3:2) και την Μπόρνμουθ (1:0), έπαιξε ισοπαλία με τη Τότεναμ (2:2), την Γουότφορντ (2:2) και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:1).

Πρόβλεψη

Η Σέφιλντ κλείνει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, γεγονός που φέρνει στην ομάδα αρκετούς βαθμούς για να μείνει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Άρσεναλ δεν εφαρμόζει καλά τις ευκαιρίες της, οπότε εντός έδρας η ομάδα του Γουάιλντερ θα κλείσει και δεν θα επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν πολλά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 γκολ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *