The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σέρρο Πορτένιο εναντίον Παλμέιρας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Палмейрас-Форталеза-08.08

Σέρρο Πορτένιο εναντίον Παλμέιρας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Cope Libertadores – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022, 1:15 π.μ.

General Pablo Rojas

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα κλείσει με μια αρκετά γεμάτη με  ποδοσφαιρικά γεγονότα ημέρα. Και όλα ξεκινούν από τη Νότια Αμερική, όπου θα διεξαχθούν ξανά οι πρώτοι αγώνες των πλέι οφ της κύριας τοπικής διοργάνωσης, του Copa Libertadores. Αυτή την περίοδο θα παίξουν και οι Σέρρο Πορτένιο και Παλμέιρας. Θα καταφέρουν οι Παραγουανοί να εξασφαλίσουν πλεονέκτημα εντός έδρας;

Η Σέρρο Πορτένιο δείχνει καλά αποτελέσματα αυτή τη σεζόν

Το «Blue Garnet» στην Clausura πέρυσι μπόρεσε να γίνει ξανά η πρωταθλήτρια της Παραγουάης. Αυτός είναι ο 34ος τίτλος στο εθνικό πρωτάθλημα. Τώρα, ωστόσο, είναι αδύνατο να επαναληφθεί αυτό: η Libertad το 2020 αποδείχθηκε λίγο, αλλά πιο δυνατή. Αν και στους τελευταίους γύρους, οι παίκτες του Francisco Arce έδειξαν καλά αποτελέσματα, νικώντας όλους τους αντιπάλους. Παράλληλα, στο Cope Libertadores, κατάφεραν να προσπεράσουν άλλους συμπατριώτες τους, την Olympia από την Asuncion, στη διαμάχη για τη 2η θέση. Οι σύλλογοι μοιράστηκαν ισομερώς, από 8 βαθμούς έκαστος, έσωσαν μόνο πρόσθετοι δείκτες.

Η Παλμέιρας μπορεί να θεωρηθεί το φαβορί αυτή τη σεζόν

Τα «γουρουνάκια», κατά κανόνα, τα τελευταία χρόνια δεν ολοκληρώνουν την κλήρωση χωρίς να κατακτήσουν ένα λαμπερό τρόπαιο. Το 2016 και το 2018 κέρδισαν τον τίτλο του πρωταθλήματος. Πιο πρόσφατα, υπό τον Άμπελ Φερέιρα, το επίκεντρο της επιτυχίας έχει μετατοπιστεί στη διεθνή σκηνή. Ο Πορτογάλος έφερε νίκες στο Cope Libertadores για τους Βραζιλιάνους τόσο την προπροηγούμενη χρονιά όσο και στην τελευταία κλήρωση. Τώρα φαίνεται οι «πράσινοι» προσπαθούν να πετύχουν αποτελέσματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ήταν αυτοί που κατάφεραν, παρά την ολίσθηση στην αρχή, να κατακτήσουν τις ηγετικές θέσεις στη Serie A. Και, το πιο σημαντικό, πέρασαν με σιγουριά τον γύρο των ομίλων στη διεθνή διοργάνωση. Εκεί, η Παλμέιρας μπόρεσε να δώσει 100% στατιστικά, κερδίζοντας και τους 6 αγώνες. Αλλά, φυσικά, το βασικό είναι να συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο στα πλέι οφ, όπου η τιμή κάθε αστοχίας ανεβαίνει κατακόρυφα.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής, η συνολική ισορροπία είναι υπέρ της Σέρρο Πορτένιο, κέρδισε δύο φορές με μία μόνο ήττα σε 6 αγώνες. Αν όμως στους γύρους των ομίλων, το 2005 και το 2006, οι Παραγουανοί δεν έχασαν, το 2018, στους 16 έχασαν επειδή οι Βραζιλιάνοι σκόραραν περισσότερα.

Πρόβλεψη

Η Σέρρο Πορτένιο είναι αρκετά καλή, αλλά έχει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ποντάρουμε στη νίκη της Παλμέιρας εκτός έδρας με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *