The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάο Πάολο εναντίον Ρασίνγκ: προγνωστικά για στοίχημα

Сан-Паулу-Расинг-14.07

Κόπα Λιμπερταδόρες – Γύρος των 16 – Φάσης 1 από 2

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021, 3:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σίσερο Πομπέου ντε Τολέντο

Μεσοβδόμαδα δεν παίζουν πια οι εθνικές ομάδες μεταξύ τους, αλλά οι σύλλογοι. Τόσο στην Ευρώπη, όπου το Champions League κερδίζει δυναμική, όσο και στη Λατινική Αμερική, ήρθε η ώρα για τα πλέι-οφ. Είναι ενδιαφέρον ότι και στις 3 συναντήσεις που θα διεξαχθούν την Τετάρτη το βράδυ, συμμετέχουν Βραζιλιάνοι και οι δύο από τους συλλόγους τους θα αντισταθούν στους εκπροσώπους της Αργεντινής. Η Σάο Πάολο στην ομώνυμη πόλη θα φιλοξενήσει τη Ρασίνγκ. Τι να περιμένουμε από αυτή τη μονομαχία;

Η Σάο Πάολο ξεκινά τη σεζόν πολύ βαριά

Η ομάδα, προσκαλώντας τον Hernan Crespo, ήλπιζε ότι αυτός ο νεαρός τεχνικός, με το κύρος του χάρη στα επιτεύγματά του ως επιθετικός, θα είναι σε θέση να κάνει ένα βήμα μπροστά με την ομάδα. Αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορεί να πετύχει ένα σταθερά καλό παιχνίδι από τους νέους του παίκτες. Στο Brasileirao ένα από τα συνηθισμένα φαβορί κρέμεται στο κάτω μέρος της κατάταξης. Και μόνο στον 10ο αγώνα της Serie A νίκησε επιτέλους για πρώτη φορά την Internacional 2-0 εκτός έδρας. Ωστόσο, στο πλαίσιο του Κόπα Λιμπερταδόρες, υπήρξαν καλά αποτελέσματα την άνοιξη: κατάφεραν να κερδίσουν 11 βαθμούς και να φτάσουν στα πλέι οφ από τη 2η θέση.

Η Ρασίνγκ τερμάτισε την άνοιξη με πικρή αποτυχία

Η «Ακαδημία» είχε μια πολύ ωραία ευκαιρία να κερδίσει το τρόπαιο. Αλλά φαίνεται ότι οι παίκτες του Ντιέγκο Μίλιτο ξόδεψαν πάρα πολύ ενέργεια για να περάσουν την Μπόκα Τζούνιορς στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Επαγγελματικής Λιγκ Αργεντινής, εκεί έφτασε στη διαδικασία των πέναλτι. Έχοντας εκτοξευτεί σωματικά και συναισθηματικά, η ομάδα από την Avellaneda 5 ημέρες αργότερα, στον τελικό, απέτυχε εναντίον της Colon, χάνοντας 3 αναπάντητα γκολ στο διάστημα από το 58ο έως το 88ο λεπτό. Λοιπόν, μετά από αυτό υπήρχε περισσότερο από ένα μήνα για ανάπαυση, σε όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρχαν ποδοσφαιρικοί αγώνες στην Αργεντινή. Ακόμα και λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς του κοροναϊού (όλα ήταν πολύ δύσκολα στη χώρα στις αρχές του καλοκαιριού, δεν ήταν τυχαίο που ούτε το Κόπα Αμέρικα δεν επέτρεψαν να  πραγματοποιηθεί εδώ), εγκατέλειψαν την πρακτική των φιλικών συναντήσεων. Τώρα λοιπόν η Ρασίνγκ είναι ένα είδος “σκοτεινού αλόγου”, από το οποίο άγνωστο τι να περιμένει κανείς μετά από τόσο μεγάλη παύση.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες έχουν μάθει πολύ καλά ή μία την άλλη: έπαιξαν δύο φορές στο Κόπα Λιμπερταδόρες τον Μάιο, επειδή ήταν στον ίδιο όμιλο. Μέσα σε 2 αγώνες σημειώθηκε μόνο 1 γκολ του Noviglio, φέρνοντας στη Ρασίνγκ την εκτός έδρας νίκη στη Βραζιλία.

Πρόβλεψη

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο λίγα σκόραραν οι ομάδες πριν από 2 μήνες, δεν πρέπει να περιμένουμε θεαματικότητα. Συνιστούμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω 2,5 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *