The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάντος εναντίον Ιντεπεντιέντε: προγνωστικά για στοίχημα

Сантос-Индепендьенте-16.07

Κύπελλο Νότιας Αμερικής – Γύρος των 16 – Φάσης 1 από 2

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021, 1:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estádio Urbano Caldeira

Στην Νότια Αμερική ξεκινάει ποδόσφαιρο των κλαμπ. Τώρα παίζονται ενεργά αγώνες εκεί και, μεταξύ άλλων, ξεκινούν τα πλέι οφ στο Copa Sudamericana. Οι Σάντος και Ιντεπεντιέντε θα είναι από τους τελευταίους που θα παίξουν την Παρασκευή το βράδυ. Άλλη μάα διαμάχη μεταξύ Βραζιλιάνων και Αργεντινών. Ποιος θα είναι πιο δυνατός αυτή τη φορά;

Η Σάντος εξακολουθεί να είναι μεσαία ομάδα στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας

Τα «ψάρια» προσπαθούν να αγωνιστούν για μέγιστα αποτελέσματα. Αλλά στο τελευταίο Brasileirao η ομάδα ήταν μόνο 8η, και δεν έλαβε καν απευθείας εισιτήριο στο Copa Libertadores. Ο δημοφιλής σύλλογος δεν προκρίθηκε, αλλά τουλάχιστον στο πλαίσιο του Copa Sudamericana, ολοκλήρωσε το στόχο βγαίνοντας από τον όμιλο. Μετά από αυτό, στα τέλη της άνοιξης, ξεκίνησε και νέο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει ακόμη πρόοδος στην απόδοση του Φερνάντο Ντινιζ και των παικτών του. Όπως και το 2020 η Σάντος έχει μέτρια και πολύ ευμετάβλητη απόδοση. Ωστόσο, είναι φανερό ότι εντός έδρας έχουν αρκετά αξιοπρεπή στατιστικά, αλλά εκτός έδρας κατάφεραν μόνο να κερδίσουν εναντίον αουτσάιντερ Σιανότρι στο κύπελλο.

Η Ιντεπεντιέντε ήταν καλή αυτή την άνοιξη

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έδειξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο την προηγούμενη χρονιά. Αλλά την άνοιξη ήταν πολύ κοντά στην επιτυχία. Παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός τους, Julio Falcioni, αναγκάστηκε να αποσπάσει την προσοχή του από την εργασία λόγω της σοβαρής ασθένειας (και θανάτου) της συζύγου του, οι παίκτες του κατάφεραν να τερματίσουν στην 3η θέση στον όμιλο στο Professional League Cup Αργεντινής και στη συνέχεια προσπέρασαν στα πέναλτι την Estudiantes, χάνοντας μόνο στους ημιτελικούς του τουρνουά από την μέλλουσα νικήτρια, Colon. Επίσης, οι Αργεντινοί κατάφεραν να κερδίσουν τον όμιλό τους στο Copa Sudamericana, και τώρα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στα πλέι οφ του τουρνουά. Φυσικά, τώρα το πρόγραμμα λειτουργεί ενάντια στην Ιντεπεντιέντε, η οποία έχει να παίξει επίσημους αγώνες τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Από την άλλη πλευρά, αυτό έδωσε στους παίκτες καλή ξεκούραση, ενώ οι Βραζιλιάνοι αναγκάστηκαν να παίξουν, κατά κανόνα, περισσότερες από μία φορές την εβδομάδα.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες έχουν ήδη συναντηθεί στους 16 το 2018. Τότε η Σάντος υπέστη τεχνική ήττα εκτός έδρας επειδή έβγαλε ποδοσφαιριστή που δεν είχε δικαίωμα να παίξει στον αγώνα. Μια εβδομάδα αργότερα οι σύλλογοι σημείωσαν ισοπαλία στο Σάο Πάολο.

Πρόβλεψη

Η Σάντος δεν παίζει πολύ καλά στο Brasileirao, αλλά είναι σαφώς ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού. Στοιχηματίζουμε για τη νίκη της έναντι των Αργεντινών που στερούνται αγωνιστικής πρακτικής. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Σάντος με απόδοση 2,0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *