The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον ΡΜ Λειψίας: προγνωστικά για τον αγώνα

РБЛейпциг-Бавария-20.01

Πρωτάθλημα Γερμανίας
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 7:30 μ.μ.
Φέλτινς Αρένα
Η Μπούντεσλιγκα θα είναι το επίκεντρο του ποδοσφαίρου την Τρίτη, με τέσσερις αγώνες να διεξάγονται εδώ ταυτόχρονα. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Σάλκε – ΡΜ Λειψίας, ποιος θα είναι πιο δυνατός αυτή τη φορά;
Οι «βασιλικοί μπλε» χρειάζονται μια σοβαρή επιστροφή
Η Σάλκε μόλις επέστρεψε από την κατώτερη κατηγορία, φαινόταν ότι η ομάδα θα εδραιωθεί στην ελίτ χωρίς κανένα πρόβλημα, ωστόσο, το επίπεδο ανταγωνισμού εδώ είναι υψηλό. Οι «βασιλικοί μπλε» είναι τελευταίοι στο πρωτάθλημα, 6 βαθμούς πίσω από την περαστική 15η θέση. Στην πρώτη συνάντηση μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα έπαιξε με την Άιντραχτ εντός έδρας, όπου γνώρισε συντριπτική ήττα με σκορ 0:3, αν και προσπάθησε να παίξει σε τροχιά σύγκρουσης. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε οκτώ παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.
Οι «ταύροι» κυνηγούν την πρώτη τετράδα
Η σεζόν της ΡΜ Λειψίας πήγαινε σε κατηφόρα, η αλλαγή προπονητή ήταν το μέτρο που σταθεροποίησε την κατάσταση, με τον Μάρκο Ρόουζ η ομάδα δείχνει πολύ όμορφα. Ο σύλλογος πήγε σε διάλειμμα σε μια σειρά από τέσσερις νίκες στην Μπούντεσλιγκα. Δεν κατάφεραν να κερδίσουν ξανά, αλλά στο τελευταίο ματς ο αντίπαλος ήταν σοβαρός, οι «ταύροι» σημείωσαν ισοπαλία εντός έδρας με την κορυφαία Μπάγερν Μονάχου – 1:1, γι’ αυτό έχασαν τη θέση τους στην πρώτη 4άδα, τώρα ο σύλλογος είναι πέμπτος, κατά ένα βαθμό πίσω από την πρώτη τετράδα. Η ΡΜ Λειψίας έχει δύο απώλειες προσωπικού πριν από αυτή την αναμέτρηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Την τελευταία φορά που οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους τη σεζόν 2020/21, τότε η ΡΜ Λειψίας κατάφερε να κερδίσει δύο συντριπτικές νίκες – 4:0 εντός και 3:0 εκτός έδρας.
Πρόβλεψη
Δεν πιστεύουν πάρα πολύ στη Σάλκε, οι πιθανότητες σωτηρίας παραμένουν, αλλά χρειάζεται ένας λαμπρός δεύτερος γύρος και δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο. Δικαίως δίνεται το πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους σε αυτή τη συνάντηση, η ΡΜ Λειψίας έχει κίνητρο και πρέπει να κερδίσει τρεις βαθμούς. Θεωρούμε λογικό να ποντάρουμε στην καθαρή νίκη των «ταύρων» με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *