The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шальке-Байер-06.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Γκελζενκίρχεν. Στάδιο Veltins Arena

Την Κυριακή το απόγευμα το Γκελζενκίρχεν θα φιλοξενήσει τον αγώνα του 10ου γύρου της Μπουντεσλίγκα μεταξύ Σάλκε και Λεβερκούζεν.

Σάλκε

Δέκατη όγδοη θέση, τρεις βαθμοί και καταθλιπτική διαφορά τερμάτων 6:28 – όλο το 2020 για τη Σάλκε είναι σαν εφιάλτης. Τον προηγούμενο μήνα οι Knappen μπορούν να καταγράψουν στο ενεργητικό τους μόνο ισοπαλίες 1:1 με τη Στουτγκάρδη και 2:2 με την Μάιντς. Όχι όμως ήττα 0:3 από την Ντόρτμουντ, 0:2 από τη Βόλφσμπουργκ και 1:4 από την Γλάντμπαχ.

Λεβερκούζεν

Ενώ η Λεβερκούζεν δεν έχει χάσει ποτέ στη σεζόν, χάρη σ’ αυτό κατέχει την υψηλή τρίτη θέση με 19 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 16:9. Την προηγούμενη μέρα οι «φαρμακοποιοί» σκόνταψαν απροσδόκητα στον αγώνα με τη Χέρτα (0:0). Αλλά πριν από αυτό νίκησαν τους Αρμίνια (2:1), Γλάντμπαχ (4:3), Φράιμπουργκ (4:2) και Άουγκσμπουργκ (3:1).

Πρόβλεψη

Τα άνευ όρων φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι φιλιξενούμενοι που θα επωφεληθούν εύκολα από την αδυναμία της Σάλκε. Αμφιβάλλω πάρα πολύ ότι το κύριο αουτσάιντερ του πρωταθλήματος θα αναστατώσει τους παίκτες του Λεβερκούζεν που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκης της Λεβερκούζεν με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *