The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Γιουβέντους: προγνωστικά για στοίχημα

Салернитана-Ювентус-30.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Ο εικοστός πρώτος γύρος της Serie A ξεχωρίζει με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ της Ρόμα και της Γιουβέντους, που έχουν χάσει την υψηλή τους θέση.

Ρόμα

Σε είκοσι ματς η Ρόμα έχει κερδίσει μόλις 32 βαθμούς, καταλαμβάνοντας έτσι την έβδομη θέση με διαφορά τερμάτων 32:24. Πριν από λίγο καιρό οι τζαλορόσι σημείωσαν σίγουρες νίκες 2:0 επί της Σπέτσια και 4:1 επί της Αταλάντα, οι οποίες αντικαταστάθηκαν από ήττες από την Ίντερ (0:3), τη Μίλαν (1:3) και ισοπαλία με τη Σαμπντόρια (1:1).

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους πέρασε το παρόμοιο χρονικό διάστημα πολύ πιο σταθερά. Με το ίδιο σκορ 2:0 νίκησε τη Τζένοα, τη Μπολόνια και την Κάλιαρι, σημειώνοντας ισοπαλία 1:1 με Βενετία και Νάπολι. Έτσι, η «Γηραιά Κυρία» βρέθηκε στην πέμπτη θέση με 35 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 28:18 και τρεις βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες οδηγούνται από προπονητές που προτιμούν ένα ρεαλιστικό μοντέλο παιχνιδιού. Γι’ αυτό δεν περιμένω λαμπερό αστραφτερό ποδόσφαιρο με υψηλό σκορ από τη Ρόμα και τη Γιουβέντους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *