The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 18 Ιανουαρίου 2020

RealMadrid-Sevilla-18.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Στην Ισπανία η περιοδεία στην Πριμέρα Ντιβισιόν αρχίζει την Παρασκευή. Ωστόσο, το κεντρικό γεγονός αυτού του ποδοσφαιρικού Σαββατοκύριακου στη La Liga θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Σεβίλλη. Ο Γιούλεν Λοπετέγι  πήρε άλλη μια ευκαιρία να εκδικηθεί στο σύλλογο που τον απέλυσε πρόσφατα – θα το καταφέρει; Προτείνουμε στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα του ισπανικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στις 18 Ιανουαρίου 2020.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί τώρα να είναι ικανοποιημένη με τα πάντα

Οι «μαρέγκες», υπό την ηγεσία του Ζινεντίν Ζιντάν, ξεκίνησαν και πάλι την εκστρατεία για την κατάκτηση τροπαίων. Κέρδισαν στο νέο Σούπερ Καπ της χώρας που διεξήχθη σε διαφορετική μορφή, εκεί στην αρχή κατάφεραν να νικήσουν τη Βαλένσια χωρίς προβλήματα και στον τελικό, συνηθισμένα χάρη στη διαδικασία των πέναλτι, κατάφεραν να νικήσουν τη γειτονική Ατλέτικο. Οι «μαρέγκες» ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία χωρίς τον Μπέιλ, Αζάρ και, κυρίως, τον Μπενζεμά, τους άφησαν να ξεκουραστούν. Επίσης, τον Ιανουάριο, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να εκμεταλλευτεί το νέο λάθος της Μπαρτσελόνα, η οποία δεν μπόρεσε να νικήσει στο ντέρμπι την Εσπανιόλ σε κρίση, ενώ ο μεγιστάνας της Μαδρίτης νίκησε συντριπτικά την Χετάφε. Έτσι, η ισοτιμία αποκαταστάθηκε πάλι: σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 1ου γύρου οι «μαρέγκες» και οι «μπλαουγράνα» έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών, 40 βαθμούς έκαστη, 5 βαθμούς περισσότερο από τους πιο κοντινούς διώκτες. Ωστόσο, ο συνολικός αγώνας για τον τίτλο είναι μπροστά και η Μπάρτσα έχει νέο προπονητή και ελπίδα για πρόοδο.

Η Σεβίλλη δικαιολογεί τις ελπίδες και τα σχέδια που ήταν το καλοκαίρι

Η «Λευκή Ανδαλουσία» επέστρεψε τον Monchi στη θέση του διευθυντή, ο οποίος ξεκίνησε τρομερή επανεκκίνηση. Ακόμα κι ο Ραμόν έκανε κάποιες αστοχίες (ειδικά στην επίθεση – Dabbur, Luke De Jong, Chicharito – όλοι δεν έλαμψαν), αλλά γενικά, οι παίκτες που πήρε offseason, έπαιξαν με τον Λοπετέγι (ο οποίος εμφανίστηκε την ίδια εποχή). Ως αποτέλεσμα, η ομάδα επέστρεψε στους μαχητές για τη θέση στην κορυφή-4, για την επιστροφή στο Champions League το επόμενο φθινόπωρο, αυτό ακριβώς περιμένουν στο Εστάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν. Επιτυχές, μέχρι στιγμής, πέρασμα σ’ άλλα τουρνουά (Κύπελλο Ισπανίας, Europa League) επισυνάπτεται. Πολλοί δεν συμπαθούν ίσως το πολύ ρεαλιστικό στυλ παιχνιδιού (η διαφορά τερμάτων είναι 24-18), αλλά μπορούν να το αντέξουν μετά από προηγούμενες αποτυχίες, συνειδητοποιώντας ότι η Σεβίλλη χρειάζεται αποτέλεσμα.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Σεπτέμβριο η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε τη Σεβίλλη, αλλά με προβλήματα, και ο Μπενζεμά σημείωσε το μοναδικό γκολ στο 64ο λεπτό. Παρεμπιπτόντως, ακριβώς ένα χρόνο πριν, στις 19 Ιανουαρίου 2019, οι σύλλογοι αυτοί συναντήθηκαν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και τότε οι «μαρέγκες» πιέσαν τον αντίπαλο στο τελευταίο τρίτο του αγώνα, φέρνοντας την έκβαση του αγώνα στο 2:0.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμαθε σταδιακά να αμύνεται αξιόπιστα σ’ αυτό το πρωτάθλημα. Η Σεβίλλη χτίζει το παιχνίδι της από την άμυνα. Έτσι, με όλη την «κεντρικότητα» του αγώνα, δεν θα είναι θεαματικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *