The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Οσασούνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Осасуна-01.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σαββάτο, 1 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Alfredo Di Stefano

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα, η οποία ετοιμάστηκε από τους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας μας.

Η Ρεάλ Μαδρίτη προσπαθεί να προλάβει και στα δύο μέτωπα

Ο αγώνας για τη νίκη στην Πριμέρα Ντιβισιόν θερμάνθηκε μέχρι το όριο, ενώ τρεις διεκδικητές έχαναν βαθμούς ένας μετά τον άλλον, πλησίασε πολύ κοντά η Σεβίλλη, η οποία τώρα έχει επίσης πιθανότητες για το τίτλο στο πρωτάθλημα. Η κατάταξη του τουρνουά έχει ως εξής, η Ατλέτικο είναι η πρώτη, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα είναι δύο βαθμούς πίσω, αλλά οι «μαρέγκες» είναι υψηλότερες στις συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο και σε απόσταση τριών βαθμών από τον αρχηγό είναι η Σεβίλλη. Οι παίκτες του Ζιντάν παίζουν ακόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ικανοποιήθηκαν με ισοπαλία 1-1 εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού εναντίον της Τσέλσι, δείχνοντας όχι το καλύτερο ποδόσφαιρο. Στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο «μαρέγκες» είχαν προβλήματα με την επίτευξη του αποτελέσματος, σημειώθηκε κιόλας λευκή ισοπαλία εναντίον της Μπέτις  στον τελευταίο γύρο. Οι τραυματισμοί θα εμποδίσουν πέντε παίκτες να παίζουν στο επερχόμενο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων των Ramos και Carvajal.

Δύσκολη Οσασούνα

Η Οσασούνα εδραιώθηκε καλά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος και είναι τώρα στην 11η θέση. Οι Pamplonians είχαν αξιοπρεπές αήττητο σερί των έξι αγώνων, 3 ισοπαλίες και 3 νίκες. Μόνο στον τελευταίο γύρο η ομάδα υπέστη ήττα 1:2 από την Θέλτα Βίγο. Η ομάδα δεν έχει μεγάλα κίνητρα για τουρνουά, απέχει πολύ από τους ευρωπαϊκούς αγώνες, και η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι 10 πόντοι, αλλά η Οσασούνα σίγουρα δεν θα σταματήσει να παίζει, επειδή ο σύλλογος έχει κύρος και τα δικά του καθήκοντα. Δύο παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε μια παρατεταμένη σειρά νικών σε αναμετρήσεις, η οποία διακόπηκε στον πρώτο γύρο του τρέχοντος πρωταθλήματος, όταν οι αντίπαλοι έπαιξαν 0:0.

Πρόβλεψη

Είναι προφανές ότι οι «μαρέγκες» χρειάζονται πολύ αυτή τη νίκη, δεδομένης της κατάταξης στο τουρνουά. Ταυτόχρονα, πρέπει να έχουμε κατά νου τον δεύτερο αγώνα εναντίον της Τσέλσι, οπότε από τη Ρεάλ Μαδρίτης δύσκολα θα περιμένετε μια συντριπτική νίκη, οι Μαδριλένιοοι θα ικανοποιηθούν αν κερδίσουν απλώς τρεις βαθμούς. Εδώ, θεωρούμε ότι το στοίχημα για τη νίκη της Οσασούνα με χάντικαπ +1,5 είναι ελπιδοφόρο (με απόδοση 1,81).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *