The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Γρανάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Гранада-23.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020, 8:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μαδρίτη. Στάδιο “Alfredo di Stefano

Ο επόμενος αγώνας του δέκατου πέμπτου γύρου της La Liga μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Γρανάδα έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη.

Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά από εντυπωσιακή ήττα 1:2 από την Αλάβες η τρέχουσα πρωταθλήτρια της χώρας Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντρώθηκε και στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια επικράτησε της Σεβίλλη (1:0), της Ατλέτικο (2:0), της Αθλέτικ Μπιλμπάο (3:1) και την Έιμπαρ (3:1). Ως αποτέλεσμα, οι Blancos ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 29 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 25:14.

Γρανάδα

Ο συμμετέχων των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ Γρανάδα είναι έκτη μέχρι στιγμής, έχοντας κερδίσει 21 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 17:20. Την παραμονή η ομάδα νίκησε την Μπέτις (2:0) και την Έλτσε (1:0) έχοντας προηγουμένως χάσει βαθμούς σε μονομαχίες με τους Ουέσκα (3:3), Θέλτα Βίγο (1:3) και Ρεάλ Βαγιαδολίδ (1:3).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η πιθανότητα επέκτασης του νικηφόρου σερί της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ υψηλή, δεδομένου ότι οι Μαδριλένιοι είναι σημαντικά ανώτεροι από την Γρανάδα στην τάξη και την εμπειρία. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι δεν είναι και τόσο αδύναμοι, ώστε να χάσουν με συντριπτικό σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ 1-2 γκολ με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *