The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Γκλάντμπαχ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-БоруссияМ-09.12b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 6η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Alfredo Di Stefano

Στο Τσάμπιονς Λιγκ άφησαν για το τέλος μια από τις κύριες ίντριγκες της φάσης των ομίλων. Χωρίς θέση στα πλέι οφ μπορεί να παραμείνει ο καλύτερος σύλλογος σε αυτό το τουρνουά, η Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό θα συμβεί εάν δεν επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα με την Γκλάντμπαχ. Θα απολύσουν οι Γερμανοί τον Ζινεντίν Ζιντάν;

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται αδύναμη αυτή τη σεζόν

Οι «Galacticos», ακόμη και στην Πριμέρα, την οποία κέρδισαν την περασμένη σεζόν, τώρα κρατάει μια σταθερή απόσταση από την Ατλέτικο, η οποία εδραιώθηκε στην πρώτη θέση. Το Σάββατο κατάφεραν να κερδίσουν, στο γήπεδο της Σεβίλλης, μετά από 1 πόντο σε 3 προηγούμενους αγώνες της La Liga. Αλλά στο «Ramon Sanchez Pizjuan», όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά, αν δεν ήταν το αυτογκόλ του Μπούνου. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι, έλεγχαν την μπάλα για σχεδόν 2/3 του αγωνιστικού χρόνου και δεν δημιούργησαν λιγότερες ευκαιρίες, ειδικά στο τέλος. Λοιπόν, τώρα πρέπει να διορθώσουν την κατάσταση στο Champions League. Στον 5ο γύρο οι Ισπανοί έχασαν ξανά από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, από πολλές απόψεις εξουδετέρωσαν τις νίκες επί της Ίντερ. Τώρα πρέπει να επιτύχουν καλύτερο αποτέλεσμα στον τελευταίο γύρο από τους Ουκρανούς.

Η Γκλάντμπαχ έκανε τη ζωή της δύσκολη μόνη της

«Τα πουλάρια» δεν είχαν τη καλύτερη εμφάνιση στους τελευταίους γύρους της Bundesliga. Εκεί, ένας από τους ηγέτες της περασμένης σεζόν, κέρδισαν μόνο 1 αγώνα από τους τελευταίους 4. Επι της Σάλκε κιόλας, ομάδα που αποτυγχάνει ολόκληρο το 2020. Στο Τσάμπιονς Λιγκ οι παίκτες του Μάρκο Ρόοζέ επέτρεψαν στην Ίντερ και τη Ρεάλ Μαδρίτης να σημειώσουν ισοπαλίες, αλλά μετά από συντριπτικές νίκες επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ (6-0 και 4-0) πλησίασαν τέρμα στην πρόκριση από τον όμιλο. Ήταν αρκετή η ισοπαλία με την Ίντερ, αυτό θα εξασφάλιζε ένα άνετο φίνις. Αλλά σε μια διασκεδαστική μονομαχία ο Λουκάκου και η παρέα του κέρδισαν νίκη 3:2. Ωστόσο, οι Γερμανοί θα συνεχίσουν να παίζουν σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς το 2021, δεν θα πέσουν κάτω από την 3η θέση. Επιπλέον, η ισοπαλία εγγυάται ότι η Ρεάλ θα είναι χαμηλότερη από «τα πουλάρια» στο τέλος. Αλλά θα στοιχηματίσει ο Ροζέ στο αμυντικό παιχνίδι για να μην χάσει;

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής οι σύλλογοι έχουν εντελώς ίσα στατιστικά στοιχεία. Αντάλλαξαν ισοπαλίες το 1976 και συντριπτικές νίκες το 1985. Και τον Οκτώβριο οι «μαρέγκες» άρπαξαν ισοπαλία στο Μενχενγκλάντμπαχ, έχοντας σκοράρει δύο φορές τα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα.

Πρόβλεψη

Φυσικά, η ισοπαλία δεν έχει αποκλειστεί, εάν η Ίντερ κερδίσει σε παράλληλη συνάντηση, μια τέτοια κατάσταση θα ικανοποιήσει και τους δύο αντιπάλους. Αλλά ας πιστέψουμε ότι δεν θα είναι και πάλι βαρετός ο αγώνας, ποντάρουμε στο «σύνολο είναι πάνω από 3,0» (με απόδοση 1,89).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *