The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Βαλένθια: προγνωστικά για στοίχημα

VALENCIA, SPAIN - SEPTEMBER 19: Vinicius Junior of Real Madrid argues with Dimitri Foulquier of Valencia during the La Liga Santander match between Valencia CF and Real Madrid CF at Estadio Mestalla on September 19, 2021 in Valencia, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Στη Μαδρίτη θα διεξαχθεί ο κεντρικός αγώνας της εικοστής αγωνιστικής της La Liga, όπου η τοπική Ρεάλ θα αγωνιστεί με τη Βαλένθια.

Ρεάλ Μαδρίτης

Από τις αρχές Δεκεμβρίου η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε νίκες επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ (2:0), της Ατλέτικο (2:0) και της Αθλέτικ (2:1), καθώς και απροσδόκητα σκόνταψε σε μονομαχίες με Κάντιθ (0:0) και Χετάφε (0:1). Κάτι που όμως δεν εμποδίζει τους Μπλάνκος να ηγούνται με σιγουριά στο βαθμολογικό πίνακα με 46 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 41:17.

Βαλένθια

Η περσινή μεσαία ομάδα Βαλένθια επιβεβαιώνει τη φήμη της. Μετά τα παιχνίδια με Ράγιο Βαγιεκάνο (1:1), Θέλτα (2:1), Έλτσε (2:1), Λεβάντε (4:3) και Εσπανιόλ (1:2), οι «νυχτερίδες» βρέθηκαν στην ένατη θέση με 28 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 31:28 και μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τους τέσσερις πρώτους.

Πρόβλεψη

Ιστορικά, η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει πολύ καλά με τη Βαλένθια στην έδρα της, τελευταία φορά που οι γηπεδούχοι έχασαν από τους Levantines ήταν το 2008. Δεν νομίζω ότι το φαβορί θα κερδίσει συντριπτικά, αλλά θα πάρει άλλους τρεις βαθμούς, δε γίνεται αλλιώς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-2 γκολ με απόδοση 2,15.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *