The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Βαλένθια: προγνωστικά για τον αγώνα

РеалМадрид-Валенсия-02.02

Ισπανική La Liga 02.02.2023. 23:00
Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Ισπανία. Μαδρίτη. Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου
Για την ερχόμενη Πέμπτη έχει προγραμματιστεί ο εξ αναβολής αγώνας της δέκατης έβδομης αγωνιστικής της La Liga ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βαλένθια.
Ρεάλ Μαδρίτης
Με 42 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 38:16, η Ρεάλ Μαδρίτης νιώθει καλά στη δεύτερη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από τον κορυφαίο. Σημειώνω ότι στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις, οι Blancos κέρδισαν την Κάδιθ (2:1), τη Βαγιαδολίδ (2:0) και την Αθλέτικ (2:0), σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και έχασαν με 1:2 από την Βιγιαρεάλ.
Βαλένθια
Πριν ακόμη φύγει για το διεθνές διάλειμμα, η Βαλένθια κέρδισε θεαματικά την Μπέτις με 3-0, μετά έπαιξε τέσσερα μη πειστικά ματς στη σειρά με Βιγιαρεάλ (1:2), Κάδιθ (0:1), Αλμερία (2:2) και Βαγιαδολίδ (0:1). Ως αποτέλεσμα, έπεσε στη δέκατη τέταρτη θέση, συνολικά, οι «νυχτερίδες» σημείωσαν 20 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 25:21.
Πρόβλεψη
Η Βαλένθια έχει να κερδίσει στο Μπερναμπέου από το 2005 και στη σημερινή της κατάσταση είναι ανόητο να υπολογίζει ακόμη και την ισοπαλία. Όσο για μένα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα υλοποιήσει ήρεμα το τεράστιο πλεονέκτημά της στην κατηγορία έναντι των Λεβαντίνων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *