The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Αλαβές: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Мальорка-24.06b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Alfredo Di Stefano

Σας παρουσιάζουμε δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές. Θα κάνει το βασιλικό κλαμπ ένα ακόμη βήμα προς το πολυπόθητο τίτλο στο πρωτάθλημα.

Οι «μαρέγκες» θέλουν πολύ λίγο ακόμα να αντέξουν

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να δώσει στους θαυμαστές της τίτλο στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν. Οι «μαρέγκες» έχουν προβάδισμα 4 πόντων από την Μπαρτσελόνα, και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έμειναν μόνο τρία παιχνίδια και υπάρχει δικαίωμα να κάνουν λάθος. Το πρόγραμμα των Μαδριλένιων είναι σφιχτό, αλλά δεν είναι δύσκολο, εκτός από την Αλαβές, έχουν ακόμα να παίξουν με Γρανάδα, Βιγιαρεάλ και Λεγάνες. Η Ρεάλ θα παίξει και τους τέσσερις αυτούς τους αγώνες έως και τις 19 Ιουλίου. Πριν από αυτή τη συνάντηση δύο αμυντικοί Ramos και Carvajal δεν θα παίξουν ταυτόχρονα λόγω της εξάντλησης των κίτρινων καρτών. Λόγω τραυματισμών ο Nacho, ο Varan και ο Hazard ενδέχεται να μην παίζουν, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ποιόν να βγάλει στο γήπεδο, αλλά όλοι οι παίκτες που αναφέρονται είναι βασικοί και πολύ έμπειροι.

Η καταστροφική επανεκκίνηση της Αλαβές

Πριν από την επανεκκίνηση η Αλαβές θεωρούταν καλή ομάδα μεσαίου επιπέδου αυτή τη σεζόν. Η ομάδα ξεκίνησε με μια ήττα από αουτσάιντερ Εσπανιόλ 0:2 και στη συνέχεια ο σύλλογος αποκαταστάθηκε, έχοντας νικήσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με το ίδιο σκορ 2:0. Τα χειρότερα ξεκίνησαν μετά από αυτό το βασκικό ντέρμπι, η Αλαβές έχασε πέντε αγώνες στη σειρά. Επιπλέον, μόνο ένας από τους πέντε αντιπάλους ήταν στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης. Τώρα το κλαμπ είναι στην 16η θέση, υπάρχει κιόλας μικρή απειλή υποβιβασμού, το χάντικαπ πάνω από τη ζώνη κινδύνου είναι 6 πόντοι. Δεδομένης της κατάστασης του επερχόμενου αντιπάλου, είναι πιθανό να συνεχιστεί σειρά αποτυχιών.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Αλαβές δεν είναι ο αντίπαλος που παίρνει συχνά βαθμούς από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις στην ιστορία. Ακόμα και την περασμένη σεζόν η Μαδρίτη έχασε από τον αντίπαλο 1:0. Στον πρώτο γύρο του τρέχοντος πρωταθλήματος η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε χωρίς πρόβλημα 2:1, τότε σκόραραν οι αμυντικοί Ράμος και Καρβαχάλ, που θα χάσουν την επερχόμενη μάχη.

Πρόβλεψη

Οι Μαδριλένιοι έχουν πολλές απώλειες προσωπικού, είναι πρακτικά απαραίτητο να βγουν νέοι στην άμυνα. Οι «μαρέγκες» ήταν τυχερές που ο αντίπαλός τους δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η τρέχουσα Αλαβές δεν είναι σε θέση να πολεμήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης με ίσους όρους. Αν και οι Μαδριλένιοι παίζουν ρεαλιστικά, διακινδυνεύουμε εδώ να ποντάρουμε στη νίκη των παικτών του Ζιντάν με χάντικαπ -1,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *