The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Άγιαξ: πρόβλεψη για τον αγώνα

014-RealMadrid-Ajax-05.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Την Τρίτη 5 Μαρτίου στη Μαδρίτη θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη  συνάντηση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ τοπικής Ρεάλ και Άγιαξ Άμστερνταμ. Η πρώτη συνάντηση έληξε με το σκορ 1:2 υπέρ των Μαδριλένιων, οπότε η δεύτερη φάση υπόσχεται να είναι «καυτή».

Οι Μαδριλένιοι είναι κουρασμένοι

Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται «βαριά», επειδή η ομάδα έχει εξαντληθεί. Η αγωνιστική φόρμα της Μαδρίτης εγείρει ορισμένες ερωτήσεις, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Τώρα η ενδεκάδα του Σολάρι δεν μπορεί να δείξει το καλύτερο παιχνίδι της, γιατί κάθε 3 ημέρες τους παίκτες περιμένει σημαντικός αγώνας. Αυτή την εβδομάδα οι «μαρέγκες» συναντήθηκαν με την Μπαρτσελόνα δύο φορές, αν και στην έδρα τους. Σε κάθε περίπτωση τώρα η ισπανική ομάδα όλο και πιο συχνά χάνει, παρά κερδίζει…

Πολύ ωραίο παιχνίδι

Την ίδια στιγμή η Άγιαξ ενεργεί με μεγάλη σιγουριά και αποτελεσματικότητα, ειδικά μετά την ήττα από τη Ρεάλ (1:2). Από τότε η ενδεκάδα του Έρικ τεν Χαχ έπαιξε μόνο τρεις αγώνες (σε ήσυχο ρυθμό), κερδίζοντάς τους όλους. Και το συνολικό σκορ για τους τρεις αγώνες ήταν 13:1, κάτι το οποίο είναι εντελώς απίστευτο. Και σε τόσο υψηλά πνεύματα οι «γιοι του Θεού» πηγαίνουν στη Μαδρίτη, όπου σκοπεύουν να πάρουν εκδίκηση. Μην ξεχνάτε ότι στην πρώτη μάχη ο ολλανδικός σύλλογος σίγουρα δεν φαινόταν χειρότερος από τους αντιπάλους του, αλλά τότε η τύχη του ποδοσφαίρου δεν ήταν στο πλευρό του.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ συνεχίζει να οδηγεί, άλλωστε εντός έδρας είναι πάντα πιο εύκολο να παίξεις, αλλά η Άγιαξ έχει πλεονέκτημα. Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο φρέσκοι και πήραν ενεργά μπρος. Ταυτόχρονα, οι γηπεδούχοι είναι πολύ κουρασμένοι και χάνουν από όλους και παντού. Αυτό προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κατά την επιλογή στοιχήματος σε αυτόν τον αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Άγιαξ είναι πάνω από 1 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *