The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον ΡΜ Λειψίας: προγνωστικά για στοίχημα

ПСЖ-РБЛейпциг-19.10

Champions League Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντα Πρινς

Στις 19 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Champions League, θα συναντηθούν ΠΣΖ και ΡΜ Λειψίας, πρόβλεψη για τον αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας. Υπάρχουν πιθανότητες για τους «ταύρους» στην επερχόμενη συνάντηση;

Οι Παριζιάνοι δεν είναι καθόλου τέλειοι

Μετά από δύο γύρους η ΠΣΖ έχει 4 βαθμούς και είναι ο ηγέτης της τετράδας της. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η ομάδα έδειξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, δεν κατάφερε να επικρατήσει της Κλαμπ Μπριζ εκτός έδρας, αλλά εντός έδρας νίκησε την ίδια τη Μάντσεστερ Σίτι 2:0, ο Μέσι σημείωσε το πρώτο του γκολ για το σύλλογο. Στη Λιγκ 1 οι Παριζιάνοι προηγούνται με μεγάλη διαφορά, αλλά υπάρχουν και ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι. Ακόμα και στον τελευταίο γύρο η ΠΣΖ νίκησε την Ανζέ εντός έδρας 2:1 μόνο χάρη σε αμφίβολο πέναλτι στο τέλος, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μέσι, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Μαρκίνιος δεν έπαιξαν, ήταν όλοι στις εθνικές τους ομάδες. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη για διάφορους λόγους, αλλά τα βασικά αστέρια θα είναι στο γήπεδο.

Οι «ταύροι» αποτυγχάνουν σε όλα τα μέτωπα

Η ΡΜ Λειψίας δεν τα πάει καλά αυτή τη σεζόν, αυτό αφορά τόσο τα ευρωπαϊκά κύπελλα όσο και την εγχώρια αρένα. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ οι «ταύροι» δεν σημείωσαν καθόλου βαθμούς, έχασαν πρώτα εκτός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι 3:6 και στη συνέχεια επίσης εντός έδρας από την Κλαμπ Μπριζ 1:2. Η ΡΜ Λειψίας είναι πλέον μόλις όγδοη στη Bundesliga, 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Στον τελευταίο γύρο οι «ταύροι» δεν μπόρεσαν να νικήσουν την Φράιμπουργκ εκτός έδρας, σημειώνοντας  1:1. Τραυματισμένοι είναι οι τέσσερις παίκτες, μεταξύ των οποίων ο Ντάνι Όλμο, έλλειψη του οποίου είναι σαφώς αισθητή.

Προσωπικές συναντήσεις

Το προηγούμενο ημερολογιακό έτος οι σύλλογοι συναντήθηκαν τρεις φορές, πρώτα στους ημιτελικούς του Champions League, όπου η ΠΣΖ κέρδισε 3-0 και στη συνέχεια στον όμιλο της επόμενης σεζόν, τότε οι σύλλογοι αντάλλαξαν εντός έδρας νίκες.

Πρόβλεψη

Ακόμα κι αν οι Παριζιάνοι δεν είναι αθώοι, η κατάσταση στη ΡΜ Λειψίας φαίνεται πολύ χειρότερη. Δεδομένου αυτού του παράγοντα, συμφωνούμε με τους φορείς στοιχημάτων με την έννοια ότι οι γηπεδούχοι είναι προφανές φαβορί εδώ. Η ΡΜ Λειψίας θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει και να παίξει σε αντεπιθέσεις, οπότε είναι λογικό να περιμένουμε μια παραγωγική μάχη, ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *