The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ParisSaint-Germain-BorussiaDortmund-11.03b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρινς

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου περιμένουν με πολύ μεγάλη υπομονή τους αγώνες όπως ΠΣΖ – Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο ιστότοπός μας προσφέρει στους αναγνώστες του την πρόβλεψη για το δεύτερο παιχνίδι των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια αληθινή δοκιμασία για τους Παριζιάνους

Έχουμε γράψει πολλές φορές για το πόσο βαριούνται οι Παριζιάνοι στην εγχώρια αρένα, ο σύλλογος με σιγουριά ηγείται στη Λιγκ 1 Γαλλίας, έχοντας αυξήσει το χάντικάπ του έως 12 βαθμούς και έχοντας ένα παιχνίδι μπροστά. Η ΠΣΖ έφτασε πρόσφατα στον τελικό του Γαλλικού Κυπέλλου, καταστρέφοντας τη Λυών με σκορ 5:1. Επίσης οι παίκτες του Τόμας Τούχελ θα παίξουν στον τελικό του Λιγκ Καπ. Θεωρητικά η ομάδα έχει την ευκαιρία να πάρει όλα τα τρόπαια στη Γαλλία, κάτι που λίγους θα εκπλήξει. Μια πραγματική δοκιμασία της δύναμης του συλλόγου είναι η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προκύπτουν προβλήματα κάθε σεζόν. Ο αντίπαλος είναι πολύ σοβαρός, αλλά αν ο Τούχελ  με την ενδεκάδα του δεν περάσει την πρώην του ομάδα, αυτό θα θεωρηθεί μεγάλη αποτυχία.

Οι «σφίγγες» είναι αποφασισμένες να προχωρήσουν πέραν

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει σοβαρό αγώνα στην Μπουντεσλίγκα, όπου δεν μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό της να παίξει με μισή δύναμη. Οι «σφίγγες» σημείωσαν εξαιρετική φόρμα και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση στην κατάταξη. Ταυτόχρονα η διαφορά από την πρώτη Μπάγερν Μονάχου παρέμεινε στο επίπεδο των τεσσάρων βαθμών. Στα πρόσφατα παιχνίδια η ομάδα σκοράρει ήδη όχι τόσο πολύ, αλλά το αμυντικό παιχνίδι έχει γίνει πιο αξιόπιστο. Η ομάδα δέχτηκε μόνο ένα γκολ στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της Μπουντεσλίγκα.

Πρώτη συνάντηση

Στη συνάντηση στο δημιουργήθηκαν αρκετές επικίνδυνες στιγμές. Όλα τα γκολ οι ομάδες σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης, οι «σφίγγες» κατάφεραν να κερδίσουν την εντός έδρας νίκη με σκορ 2:1. Ο ήρωας της συνάντησης ήταν ο Έρλινγκ Χόλαντ, ο οποίος σημείωσε διπλό, ο νεαρός Νορβηγός έχει 10 γκολ στο λογαριασμό του σ’ αυτή τη σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ, σε αυτόν τον δείκτη είναι πίσω μόνο από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που έχει μόνο ένα γκολ περισσότερο.

Πρόβλεψη

Είναι ένας ακόμα αγώνας του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί με άδειες κερκίδες λόγω του κορωναϊού. Η απουσία των οπαδών πρέπει να ωφελήσει τους φιλοξενούμενους, επειδή οι Γάλλοι δεν θα έχουν τη σημαντική υποστήριξη εντός έδρας. Ταυτόχρονα, η πρόβλεψη για τον αγώνα ΠΣΖ – Μπορούσια Ντόρτμουντ γίνεται ευκολότερη. Πιστεύουμε ότι οι bookmakers υπερεκτιμούν τις πιθανότητες των Παριζιάνων σε αυτή τη συνάντηση, δίνοντάς τους χάντικαπ σύμφωνα με τις αποδόσεις. Η Ντόρτμουντ είναι σε καλή κατάσταση και σκοπεύει να δώσει στον αντίπαλο μια αξιοπρεπή μάχη. Σας προτείνουμε να ποντάρετε εδώ στο σύνολο είναι πάνω 3,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *