The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μαρσέιγ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Марсель-13.01b

Σουπερ Καπ Γαλλίας

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Λόγχη. Στάδιο Bollard Delelis

Ο αγώνας για το Σούπερ Καπ Γαλλίας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Οι συμμετέχοντες θα είναι οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος 2019/20 – ΠΣΖ και Μαρσέιγ.

Παρί Σεν Ζερμέν

Τον περασμένο μήνα η ΠΣΖ πέτυχε ξηρές εντός έδρας νίκες έναντι των Λοριάν (2:0), Στρασμπούρ (4:0) και Μπρεστ (3:0), ενώ εκτός έδρας σημείωσε ισοπαλίες ήταν 0:0 με τη Λιλ και 1:1 με την Σαιντ-Ετιέν. Ήδη υπό την ηγεσία του Μαουρίσιο Ποτσετίνο οι Παριζιάνοι καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα με 39 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 43:11.

Μαρσέιγ

Έκτη θέση, 32 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 25:16 – η τρέχουσα απόδοση της Μαρσέιγς, που κέρδισε μόνο μία νίκη επί της Μονπελιέ στις πέντε τελευταίες συναντήσεις (3:1). Ταυτόχρονα, οι παίκτες του Αντρέ Βίλας Μπόας σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τους Ρεμς και 0:0 με την Ντιζόν, καθώς ηττήθηκαν από την Ρεν (1:2) και την Ανζέ (1:2).

Πρόβλεψη

Αμφιβάλλω πάρα πολύ ότι η ΠΣΖ και η Μαρσέιγ θα δείξουν την πλήρη επίθεσή τους. Σε συνθήκες σφιχτού προγράμματος και σε όχι πολύ σημαντικό αγώνα της σεζόν, θα προτιμήσουν ένα πιο ρεαλιστικό και λιγότερο αποτελεσματικό παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *