The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για στοίχημα

ПСЖ-МанчестерСити-28.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρενς

Το Champions League θεωρείται δικαίως ένα κορυφαίο τουρνουά στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο του ο κύριος αγώνας λαμβάνει χώρα μόνο στα πλέι οφ. Αλλά ακόμη και τώρα υπάρχουν ωραία, εμβληματικά ζευγάρια. Έτσι, την Τρίτη θα παίξουν οι «σεΐχηδες», ΠΣΖ και Μάντσεστερ Σίτι. «Moneybags» από τη Γαλλία και την Αγγλία, και, το σημαντικότερο, Μέσι εναντίον Γκουαρδιόλα. Ποιος θα κερδίσει;

Η ΠΣΖ σίγουρα δεν θα είναι σε θέση να επαναλάβει τον περσινό της «άθλο»

Οι «Παριζιάνοι» αφού άλλαξαν τον ιδιοκτήτη μόνο δύο φορές κατάφεραν να χάσουν την κατάκτηση του επόμενου τίτλου πρωταθλήτριας. Συμπεριλαμβανομένης της περσινής σεζόν, όταν δεν πρόφτασαν τη Λιλ. Αλλά ο Ποκετίνο συγχωρήθηκε για αυτήν την γκάφα, ειδικά αφού η ομάδα πέρασε ένα σημαντικό μέρος της πορείας του τουρνουά υπό την ηγεσία του Τούχελ. Ο Τόμας, παρεμπιπτόντως, πήγε στην Τσέλσι για να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ… Τώρα στην πρωτεύουσα της Γαλλίας υπάρχει ήδη ένα πολύ δυνατό σύνολο ερμηνευτών (απλώς θυμηθείτε ποιους υπόγραψαν το καλοκαίρι) και οι πιθανοί ανταγωνιστές φαίνονται πολύ ανεκφραστικοί. Έτσι τα αποτελέσματα του Poch θα μετρήσουν στο Champions League, όπου ένας από τα φαβορί ξεκίνησε με λάθος, αποτυγχάνοντας να κερδίσει τη Μπρυζ εκτός έδρας.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει την πολυτέλεια να ρίξει όλη της τη δύναμη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση

Οι «πολίτες» την περασμένη σεζόν ξαναέγραψαν την ιστορία τους. Έφτασαν στον τελικό του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία. Εκεί, ωστόσο, όντας το φαβορί, ο Ζιντσένκο και η παρέα έχασαν μόνο από την ομάδα του Τούχελ – την Τσέλσι. Μπορεί κανείς να μαντέψει μόνο για τον κύριο λόγο, αν ήταν ο τραυματισμός του Ντε Μπρούιν ή ο Γκουαρδιόλα και πάλι έχει ξεπεράσει τον εαυτό του. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα θα έχει στόχο να παλέψει για το κύπελλο, αλλά έχει αρκετές άλλες προκλήσεις επίσης. Στην Premier League τώρα, όπως είπε σωστά ο Gary Neville, υπάρχει ένας ασυνήθιστα σφιχτός ανταγωνισμός για την 1η θέση. Μόλις το Σάββατο έπαιξαν άλλο αγώνα με την Τσέλσι, άμεσο ανταγωνιστή. Στο Λιγκ Καπ θα υπάρχει επίσης ένας σκληρός αντίπαλος στον επόμενο γύρο: η Γουέστ Χαμ του Μόγιες, η οποία απέκλεισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, στον 1ο γύρο του Champions League, ακόμη και ο φόρτος εργασίας στην εγχώρια αρένα δεν τους εμπόδισε να επικρατήσουν 6-3 επί της ΡΜ Λειψίας.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής έχουν διεξαχθεί 5 συναντήσεις μεταξύ των ομάδων. Στην αρχή σημειώθηκαν 2 ισοπαλίες και στη συνέχεια η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε 3 σερί νίκες. Συμπεριλαμβανομένων και των δύο αγώνων στα ημιτελικά της τελευταίας κλήρωσης.

Πρόβλεψη

Γιατί η ΠΣΖ να μην αγωνίζεται για την επιτυχία τώρα, η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα επιμείνει τόσο πολύ στη νίκη; Αξίζει να δώσετε μια προσεκτική ματιά στην επιλογή «οι γηπεδούχοι δεν θα χάσουν» (απόδοση – 1,67).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *