The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη του αγώνα Ναντ εναντίον Σαιντ Ετιέν

Nantes-SaintEtienne-01.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λα Μποζουάρ

Ναντ

Ο προπονητής των «καναρινιών» Ιταλός Claudio Ranieri έχει υλοποιήσει στη νέα του ομάδα το λεγόμενο ποδόσφαιρο της Λέστερ με πολύ επίμονη στην άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις. Για κάποιο καιρό αυτή η φιλοσοφία του προπονητή κράτησε τους «κίτρινο-πράσινους» στην πρώτη πεντάδα, ακόμα και κάποιο διάστημα στη τετράδα. Ωστόσο, μεγάλος αριθμός χαμένων βαθμών στα παιχνίδια με όχι ισχυρότερους αντιπάλους, που έληγαν με ισοπαλία, έριξε τη Ναντ στην 6η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Γενικώς συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα, τα «καναρίνια» στο εγγύς μέλλον θα χάσουν και αυτή τη θέση, επειδή πίσω τους κυνηγάνε Μονπελιέ και Νις, που έχουν μόλις δύο μανάδες διαφορά, καθώς και η Σεντ Ετιέν, η οποία υστερεί λίγο περισσότερο.

Σαιντ Ετιέν

Οι «πράσινο-λευκοί» τον τελευταίο καιρό άρχισαν να παίζουν πολύ δυναμικά, σημείωσαν 4 νίκες και 4 ισοπαλίες στους 10 τελευταίους αγώνες. Η ενδεκάδα του Jean-Louis Gasse έχει φτιάξει το παιχνίδι στη γραμμή επίθεσης και στις τελευταίες 8 συναντήσεις δεν φεύγει από το γήπεδο χωρίς να σκοράρει γκολ. Η Σαιντ Ετιέν έστειλε δύο γκολ στις Μαρσέιγ, Καέν, Αμιέν, Ντιζόν και Γκινγκάμπ. Ως εκ τούτου, παρά την κατάσταση των φιλοξενουμένων στην επερχόμενη συνάντηση, οι «πράσινο-λευκοί» θα ηγούνται στο παιχνίδι και θα κατέχουν την μπάλα. Δεν θα πω ότι θα καταφέρουν να σκοράρουν στην κλειστή Ναντ πάρα πολλά γκολ, ωστόσο, είναι αρκετά ικανοί να σημειώσουν 1-2 γκολ.

Πρόβλεψη

Τα «καναρίνια», που έχουν νικήσει μόνο έναν από τους τελευταίους πέντε αγώνες, στην Τρουά κιόλας, θα χρειαστούν γκολ σ’ αυτό το ματς. Πολύ πιθανόν ότι θα αναγκαστούν να απαντάνε. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις όπου συμμετείχε η  Ναντ σημειώνονταν λιγότερο από τρία γκολ, και μου φαίνεται ότι στο επερχόμενο ματς η σειρά αυτή θα διακοπεί, τουλάχιστον δύο γκολ στις δύο οι ομάδες θα σκοράρουν. Προτεινόμενο στοίχημα: σύνολο πάνω από 2 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *