The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς ΜΑΛΜΕ – ΧΑΚΕΝ στις 5/05/2016

Мальмё-Хеккен-05.05

Την Πέμπτη, 5 Μαΐου στις 16:30 στον τελικό του Κυπέλλου της Σουηδίας θα συναντηθούν η Μάλμε και η Χάκεν.

Η Μάλμε δε ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα της χώρας, μετά από 6 παιχνίδια σημείωσε 12 πόντους, με διαφορά τερμάτων 11:6 και κατέχει την 3η θέση στο εθνικό πρωτάθλημα. Συνολικά φέτος η ομάδα πήρε μέρος σε 11 αγώνες, σημείωσε 9 νίκες και δύο ήττες. Στο Κύπελλο της χώρας η Μάλμε κέρδισε με αυτοπεποίθηση στον όμιλο, νικώντας στους τρεις αγώνες τη Σίριους 2:1, Άνγκελχολμ 4:1 και Σούντσβαλ 4:0, στον προημιτελικό την Νόρσεπιγκ 1:0 και στα ημιτελικά την Κάλμαρ 3:2.

Η Χάκεν απέτυχε στην έναρξη του πρωταθλήματος, σε επτά παιχνίδια σκοράροντας 6 πόντους, με διαφορά τερμάτων 10-11 κατέχει τη 14η θέση του πρωταθλήματος από τις 16 ομάδες. Παρά την αποτυχία στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι στο Κύπελλο παίζουν με συνέπεια και σιγουριά, κερδίζοντας στον όμιλο, παίζοντας ισοπαλία 0:0 με την ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ και νικώντας την Τρολχάταν 6:2 και Γκέφλε 4:0. Στη συνέχεια στα προημιτελικά νίκησε την Χάλμσταντ 1:0 και στα ημιτελικά την Χάμαρμπι 3:2.

Τα τελευταία χρόνια στις προσωπικές συναντήσεις το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της Χάκεν, όμως, στον αγώνα του πρωταθλήματος, την 1η Μαΐου, η Μάλμε εντός έδρας νίκησε τον αντίπαλο 3:0. Η νίκη σε πρόσφατη προσωπική συνάντηση, και η απόδοση στον τρέχοντα έτος, ως σύνολο, για μένα κάνουν το φαβορί τη Μάλμε. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της Μάλμε – Άσος 1.

Πρόβλεψη: άσος 1 με απόδοση 1.57


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *