The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα των εθνικών ΗΠΑ – Εκουαδόρ στις 26/05/2016, 03:00 π.μ (ώρα Μόσχας)

США-Эквадор-26.05

Στο πλαίσιο του φιλικό αγώνα στο γήπεδο στο Τέξας Αμερικής, την Πέμπτη, 26 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των εθνικών ομάδων των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισημερινού. Οι υποψήφιοι ανταγωνιστές κάνουν προετοιμασία για το επερχόμενο Κύπελλο Αμερικής, οι ομάδες διαθέτουν το κίνητρο για το αποτέλεσμα και ποθούν τη νίκη.

Νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο

Η εθνική των ΗΠΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Κύπελλο της Αμερικής έχει ήδη παίξει έναν αγώνα εναντίον της ομάδας του Πουέρτο Ρίκο και νικήσει τον αντίπαλο με σκορ 3:1. Τα γκολ από τους “Yankee” έβαλαν ο Ριμ, Βουντ και Αρριόλα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν φαινόταν αρκετά καλή, αλλά θα πρέπει να υπολογίσουμε τη δύναμη του αντιπάλου, επειδή οι Πορτορικανοί δεν είναι μεγιστάνες του ποδοσφαίρου. Ο μελλοντικός αντίπαλος των ΗΠΑ, η εθνική του Ισημερινού, σ’ αυτό το θέμα είναι πιο εξειδικευμένος συνεργάτης στο φιλικό αγώνα.

Ηγέτες της Νοτιοαμερικανικής πρόκρισης

Ο Ισημερινός ξεκίνησε έντονα στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, αλλά στα τελευταία δύο παιχνίδια οι παίκτες του Γουστάβο Κιντέρος έχουν πέσει λίγο: έπαιξαν ισοπαλία εντός έδρας με την Παραγουάη και έχασαν εκτός έδρας από την ασταθή Κολομβία. Παρά τη σχετική αποτυχία αυτή η «τρίχρωμη» μετά από έξι γύρους του προκριματικού τουρνουά μοιράζεται την ηγεσίας με την εθνική της Ουρουγουάης. Ο αγώνας εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι το μοναδικό ματς της προετοιμασίας πριν από το Κύπελλο της Αμερικής για το Εκουαδόρ. Ήδη στις πέντε Ιουνίου η ομάδα του Κιντέρος θα παίξει τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου με τους Βραζιλιάνους. Για το λόγο αυτό στο επερχόμενο παιχνίδι με μεγάλη πιθανότατα στο Εκουαδόρ θα βγει η σύνθεση παρόμοια με τη βασική.

Πρόβλεψη

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ομάδας των ΗΠΑ, αλλά η σύνθεση του Εκουαδόρ φαίνεται ισχυρότερη από τη σύνθεση του μελλοντικού αντιπάλου του, και το επίπεδο του ποδοσφαίρου, που οι παίκτες έδειξαν στους πρώτους γύρους των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στο νοτιοαμερικανικό όμιλο, προκαλεί σεβασμό ως προς την ομάδα του Κιντέρος, έτσι η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: το Εκουαδόρ δεν θα χάσει με απόδοση 1,50 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *