The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΡΜ Λειψίας εναντίον Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ

RBLeipzig-BorussiaMonchengladbach-16.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Red Bull Arena

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2017 στις 07:30 μ.μ. στη Λειψία στο γήπεδο «Red Bull Arena» η τοπική ΡΜ Λειψίας θα παίξει εναντίον Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γερμανίας.

Η ΡΜ Λειψίας, η οποία έγινε το αντικείμενο του μίσους του συνόλου του γερμανικού κοινού, στη γενέτειρά της, τη Λειψία, χωρίς επιλογές παραμένει το καμάρι της πόλης. Στη σύντομη ιστορία της η ομάδα από το κάτω μέρος μόλις στα 7 χρόνια πήδηξε στην Μπουντεσλίγκα, κι όχι μόνο, αλλά στο ντεμπούτο της την περασμένη σεζόν κατάφερε να πάρει τη 2η θέση και να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την περασμένη Τετάρτη η ΡΜ μόλις έκανε το ντεμπούτο της στο πιο διάσημο τουρνουά για τους συλλόγους στην Ευρώπη. Ο αγώνας εντός έδρας κόντρα στη Μονακό και στο παιχνίδι, και τα στατιστικά στοιχεία ήταν ίσιος, που επιβεβαιώνει το τελικό σκορ 1:1. Στην Μπουντεσλίγκα, η ΡΜ Λειψίας έχει ήδη παίξει 3 γύρους, δεν ήταν χωρίς σφάλματα για τους «ταύρους», δηλαδή από την ήττα στον 1ο γύρο από τη Σάλκε η Λειψία ξεκίνησε τη σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Η ήττα αυτή δεν αποσταθεροποίησε την ομάδα καθόλου, και ήδη στο 2ο γύρο με σκορ 4:1 νικήθηκε η Φράιμπουργκ, μετά 0:2 και το Αμβούργο.

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, για την οποία, όπως είναι γνωστό, την περασμένη σεζόν αποτελούσε προτεραιότητα το Europa League, στο πρωτάθλημα όμως τα τελευταία χρόνια παίζει κάπως μουντά, αλλά μετά από το υποβιβασμό στους 16 του Europa League ήταν δύσκολο πλέον για τα «μουλάρια» να διορθώσουν την κατάσταση στην Μπουντεσλίγκα. Έχοντας περιοριστεί στη τρέχουσα σεζόν με τα σύνορα της Γερμανίας, η Μενχενγκλάντμπαχ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τη νίκη επί της Κολωνίας 1:0. Ωστόσο, ήδη στο δεύτερο γύρο έπαιξε ισοπαλία με την Άουγκσμπουργκ 2:2, και το περασμένο Σάββατο έχασε εντός έδρας από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0:1.

Πρόβλεψη

Η πρώτη προσωπική συνάντηση μεταξύ των ομάδων πραγματοποιήθηκε την περασμένη σεζόν. Ο αγώνας της πρώτης αγωνιστικής στη Λειψία έληξε με ισοπαλία 1:1, και στο Μενχενγκλάντμπαχ ήταν ισχυρότερη η ΡΜ Λειψίας 1:2. Παρά τη φαινομενικά μικρή εμπειρία η ΡΜ Λειψίας δεν μοιάζει καθόλου με έναν πρωτάρη, και οι φιλοδοξίες των «ταύρων» αποσκοπούν αποκλειστικά στην κατάκτηση των τροπαίων. Γι’ αυτό στο επερχόμενο αγώνα κατά της «κουτσής» Μπορούσια Μ σίγουρα θα αποφύγουν την ήττα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *